Μετάβαση στο περιεχόμενο

Eugene Kumakaki

Members
  • Περιεχόμενο

    47
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Eugene Kumakaki

  1. Σωστός!!!! γιατί άμα σας ξεριζώνω μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει, τα δοντάκια σας, πότε θα κάθομαι να σχεδιάσω....? Επίσης... θέλω να γίνω ορθοδοντικός... υπάρχει περίπτωση να ξαναρχίζετε να βουρτσόζετε τα δόντια σας και να τα στραβώσετε...?
  2. Eσύ έκανες την βιολογία? έλιωσα!!!! συγχαρητήρια!
  3. πάρα πολύ Valtasar... :) Και μακάρι να τα καταφέρω τα καλύτερα! ειλικρινά θέλω και πρέπει να προσπαθήσω γι αυτά... και χαίρομαι που θα έχω την παρέα του GC από κοντά!
  4. Καταρχάς ευχαριστώ Φλας, Αστερίκιε για τα συγχαρητήρια Μα δεν παρεξηγούμαι απλά υπόσχομαι πως θα προσπαθήσω ακόμα περισσότερο την επόμενη φορά! Και πάντα τίθεται θέμα γούστου, δεν περιμένω να έχω απήχηση παντού... ούτως ή άλλως, αν μας άρεσαν σε όλους τα ίδια θα είμασταν (πολυ!!!) βαρετοί, n'est ce pas? ναι, έγινε λάθος με το 'ειρήνη'... αλλά δεν πειράζει, συμβαίνουν και αυτά! στεναχωρήθηκα στην αρχή αλλά δεν κάνει να χαλιόμαστε με τέτοια πράγματα..! όσο για τους νέους καλλιτέχνες, εφόσον όλα πάνε καλά και κάνω και μεταπτυχιακό οδοντιατρικής στην ελλάδα, πάλι θα προσπαθήσω να τα συνδιάσω. Και για νεότερα, σουλούπωσα πλέον και το blog μου! feel free to pay a visit. ^^
  5. Μόλις το ανέβασα στο blog μου, εδώ! Δυστυχώς το σχόλιό σου το διάβασα το πρωί, έτσι απλά μου έφυγε η πρωινή κούραση. Να 'σαι καλά! Πάντως, για να 'μαστε ειλικρινείς, και η καλή μου μητέρα μου είπε ότι της φάνηκε 'λίγο' όταν το είδε. (ευχαριστώ μανούλα...) απλά πρέπει να προσπαθήσω κι άλλο. enjoy!
  6. Όταν θα συμμετάσχω στους 'Νέους καλλιτέχνες' υπόσχομαι να κάνω καλύτερο!
  7. Καταρχάς ευχαριστώ πολύ όλους σας για τα καλά σας λόγια Τώρα... Αυτά τα σχέδια έγιναν στα πλαίσια εξάσκησης για να εξοικειωθώ με διάφορες τεχνικές.. Ας πούμε τώρα προσπαθώ να μάθω να χρησιμοποιώ καλά το πενάκι. Όσον αφορά την ιστορία για το 9, επικοινώνησα ανεπισήμως με τα γραφεία και με άφησαν να καταλάβω πως μπορώ να χαίρομαι από τώρα. Αυτό το Σάββατο θα ξέρουμε πόσο θα χαρώ! (11-9) Τέλος, για τα μεγαλεπήβολα σχέδια μου... :Ρ Όσο μαθαίνω κάτι ακόμα, αναθεωρώ ό,τι κάνω και δεν πολυπροχωράει. Ελπίζω πως από φέτος θα μπορέσω να έχω μια πιο σταθερή και καλή απόδοση ώστε να μπορέσω να παρουσιάσω κάτι ολοκληρωμένο που να με ικανοποιεί πλήρως. Ήδη, το ότι σπουδάζω, δυστυχώς περιορίζει τον χρόνο και το κουράγιο που μπορώ να αφιερώσω στην μεγάλη μου αγάπη...Τα κόμιξ και το σχέδιο. Τελικώς, ό,τι και να γίνει, θα τα πούμε από κοντά με όσους είστε στις απονομές των βραβείων του 9! ΥΓ: και για έννα sneak peek, ορίστε οι χαρακτήρες από ένα project που θα στρωθώ να κάνω φέτος.
  8. εεεεεε.... αυτό πραγματικά είναι ένα θέμα παρ'ότι μαθαίνω νέες τεχνικές χρωματισμού, το παλεύω ακόμα με το storytelling. επίσης είχα πολύ ζόρι με την σχολή, και για 2-3 βδομάδες ακόμα, έχω εξεταστική.... θα στείλω οπωσδήποτε στον διαγωνισμό του 9 πάντως. και είμαι στις συννενοήσεις για μερικές εικονογραφίσεις, παρ'ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο..! Ελπίζω ότι από καλοκαίρι θα έχω κάποιο κόμικ να δείξω! ^^
  9. well, πρώτα πρώτα σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!! δεύτερον, σε αυτά έχω χρησιμοποιήσει μαρκαδόρους tombow επί το πλείστον. πλέον κάνω πολλή δουλειά με τον υπολογιστή και παραθέτω ένα δείγμα. (μα πόσο καιρό είχα να μπω στο φόρουμ??????) ορίστε κι εγώ... κάτι έκανα όσο έλειπα
  10. Δε πα να ζωγραφίσει ο ΚΟΜ και την δευτέρα παρουσία και το 2013 και ό,τι θέλει, τα ελληνομάνγκα είναι μιά χαρά. Και ειδικά η Γκαλάξια. Λίγο πάγο.
  11. Eugene Kumakaki

    "9"

    Τους πήγα την συμμετοχή που δεν πρόλαβα ωα στείλω στον διαγωνισμό και μου είπαν: -Κρίμα που δεν πρόλαβες. Αλλά τώρα μπορεί να δημοσιευτεί παρά ταύτα!!!
  12. πατ πατ καημενούλι Αριάν.... Θα ξαναβρείς τα λινκς σου
  13. welcome Ανδρέα, manga μπορείς να βρεις στα εξής καταστήματα: Public, fnac, solaris και comicworld. Επίσης μπορείς να βρεις σε βιβλιοπωλεία εξειδικευμένα στα κόμικ, αλλα γι αυτό δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά.
  14. θα κοιτάω πίσω από τον ώμο μου συνέχεια για να δω αν σου αρέσοει η δουλειά μου :P

  15. Ευχαριστώ σατανικέ Γιώργο :Ρ Πολύ σύντομα θα δείτε κι άλλα.... Και αυτό το λέω γιατί προσπαθώ να χωθώ στο αγαπημένο μας 9. Εάν όλα πάνε καλά, μπορεί να δείτε κάτι μικρό δικό μου εκεί μέσα.!!!! :D
  16. Ναι όντως, από εκεί έχω επηρεαστεί Κατρουλίνα Είναι απλά φοβερή ταινία!!! Ζήτω η Σόφι!!! Και κάτι ακόμα. Ο ΜΙΓΙΑΖΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ!!! Τέλος.
  17. Μα... Έχω ειρηνικές διαθέσεις!!!! Όπως αυτή η καλοκάγαθη γιαγιούλα. Δεν θα θέλατε μία τέτοια για ζεστή σοκολάτα και παραμύθια????
  18. Γειάααα σου Μένιοοοο ^^

  19. Συγνώμη Μενεστρέεελ!!! Δεν ήθελα να προσβάλλω ΚΑΝΕΝΑΝ συγγραφέα, εκμηδενίζοντας τα ως τώρα ελληνικά βιβλία φαντασίας-ΟΧΙ, ΟΧΙ, δεν θέλω να τα εκμηδενίσω!!!! Συγχωρέστε την άγνοιά μουυυυυ!!! παρακαλώ????
  20. Προς τον ανυπόμονο αναγνώστη Κάθισε αναπαυτικά και απόλαυσε αυτές τις αράδες, γιατί αυτό είναι το ημερολόγιό μου. Αν είσαι από εκείνους που πιστεύουν ότι ακόμη καιτο πιο θαμπερό λουλούδι κρύβει μέσα του τη χαρά, καθώς και ότι το πιο αψεγάδιαστο άνθος μπορεί παρ'όλη την ομορφιά του να έχει σάπια ρίζα, τότε θα βρεις πράγματα που μπορεί να σε νοιάζουν εδώ μέσα. Αν πάλι θες όσο τίποτ' άλλο να πιστέψεις σε ένα παραμύθι, τότε μαγεία πρόκειται να ξεδιπλωθεί μπροστά στα μάτια σου. Αν όμως είστε από εκείνους που βρίσκουν αυτές τις ιστορίες παράξενες, αλλόκοτες ή ακόμα και ανιαρές,τότε καλύτερα να μην ανοίξεις αυτό το βιβλίο και να προσπαθήσεις να μαγειρέψεις κάτι πιο απλό. Γιατί οι συνταγές που περιγράφω εδώ είναι πολύ διαφορετικές απ' αυτές που απαντάς οπουδήποτε αλλού. Εδώ θα σου διηγηθώ ιστορίες που συναντάς ανάμεσα στο ψέμα και την αλήθεια, ανάμεσα στην πραγματικότητα και το όνειρο. Ανάμεσα στην Άκρη και την Αντάκρη. Ευγενία Βασιλικού. Αυτό είναι το οπισθόφυλλο του βιβλίου φαντασίας του Χρονογράφου Μενεστρέλ του Μιραβάλ, ο οποίος αποφάσισε να καταγράψει τις περιπέτειες της νεαρής Ευγενίας στην ονειρεμένη Αντάκρη, όπου αυτή καλείται να ανακαλύψει την αλήθεια για την ίδια της την ύπαρξη. Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα. Ευγενία Κουμάκη.
  21. Γι αυτό και εγώ θα βάλω τα δυνατά μου του χρόνου και θα τα καταφέεερωωωω!!!!! ΡΟΑΡ!!!
  22. Eugene Kumakaki

    PUBLIC

    Εγώ ακόμα σκάω γιατί το 9 διαφημίζει το skydoll και δεν το έχω βρει πουθενά ακόμα Ούτε το Public!!!! Κατα τ' άλλα έχει πολλούς τίτλους και κάθε φορά που πηγαίνω κάτι θέλω να πάρωωωωω... ^ω^
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.