Μετάβαση στο περιεχόμενο

nkapa

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος nkapa

  • Γενέθλια 01/29/1977

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://www.smudge.gr/

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Μυτιλήνη
  • Χώρα
    Greece

nkapa's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

27

Συνολική φήμη στο GC

  1. nkapa

    Ο ΙΣΟΒΙΤΗΣ

    Πολύ καλό αφιέρωμα! Λουκρητία!! Όλα τα λεφτά
  2. nkapa

    ΚΟΜΙΚΣ Ή ΚΟΜΙΞ?

    Μακάρι όσοι το πήραν να το ρίξαν και μια ματιά τουλάχιστο...
  3. Μη βαράτε ρε παιδιά... Καλοδεχούμενα είναι! Καλώς ήρθες λοιπόν κι εσύ Duck Ειρήνη
  4. Παιδιά καλώς να ρθείτε όσοι μπορέσετε, να ξέρετε πως αξίζει το κόπο και με το παραπάνω! Από τα ξενοδοχία αυτό που αξίζει απ' όσα διάβασα είναι το Πόρτο Λέσβος (Κομνηνάκη) η τιμή απ' ότι είδα είναι πολύ καλή (μακράν καλύτερο απ' τα υπόλοιπα). Τσεκάρετε επίσης και το Ορφέας ήσυχο - καθαρό και στο κέντρο, αν θέλετε κάτι πιο ακριβό υπάρχει το Ηλιοτρόπιο, Λώριετ που είναι είναι κοντά στο λόφο αλλά μακρυά από το κέντρο και ο Πύργος Μυτιλήνης κάπου ενδιάμεσα. Όλα αυτά τα ξενοδοχεία που γράφονται στο word είναι στο κέντρο της πόλης και υπάρχει συγκοινωνία με το Λόφο. Όποια βοήθεια θέλετε στείλτε μου pm
  5. Πολύ καλή δουλειά τα παιδιά. Θα περάσω τα animation τους μαζί με όλα τους τα tags μέσα στο smudge για περαιτέρω προώθηση. Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα. Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!
  6. Καλή συνέχεια στη προσπάθειά σας παιδιά, έχετε ξεκινήσει κάτι πολύ δυνατό κρατήστε το και δυναμώστε το ακόμη περισσότερο. Μπήκα χθες μόλις στο forum σας και έχω ξεζουμίσει ότι μπορώ αλλά είναι τόοοοσο μεγάλο Συμμετέχω και σε άλλα forum διαφόρων κατηγοριών, όσο μπορώ βέβαια λόγω φόρτου δουλειάς, την οργάνωση και το δέσιμο που συνάντησα εδώ δε το συναντάς εύκολα ειδικά στην Ελλάδα. Συνεχίστε λοιπόν με τον ίδιο ρυθμό μόνο καλύτεροι μπορείτε να γίνεται.
  7. nkapa

    MOM ΙΟΥΛΙΟΣ 2009

    Συγχαρητήρια Ανδρέα καλή συνέχεια λοιπόν
  8. Καλημέρα παιδιά, όπως είπα και στο τίτλο το όνομά μου είναι Νίκος και είμαι από Μυτιλήνη. Το site σας μου άρεσε πάρα πολύ και ομολογώ ότι έψαχνα κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Βρίσκομαι στη φάση της εκπόνησης της μεταπτυχιακής μου διατριβής και έχω αναλάβει να φτιάξω μια πολιτιστική πλατφόρμα comix και animation. Η πλατφόρμα αυτή θέλω να τη δουλέψω και να μείνει να προφέρει στο συγκεκριμένο χώρο και μετά το πέρας του μεταπτυχιακού μου δε τη φτιάχνω μόνο για το βαθμό και μετά να τη παρατήσω. Το όνομά της είναι smudge είναι ανεβασμένη εδώ http://www.smudge.gr Η προσπάθεια ξεκίνησε με την ομάδα μου τον Ιούνιο με αφορμή μια εργασία που είχαμε, στη συνέχεια επειδή ήθελα να εμβαθύνω στο συγκεκριμένο θέμα αποφάσισα να το προχωρήσω. Το αποτέλεσμα χτίζεται μέρα με τη μέρα και μπορείτε να το παρακολουθήστε στο παραπάνω link. Αυτά για μένα θα χαρώ πολύ να συμμετέχω στη κοινότητά σας.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.