Μετάβαση στο περιεχόμενο

mevang78

Members
  • Περιεχόμενο

    24
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από mevang78

  1. mevang78

    BLACKSAD: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ

    κι εγώ το ίδιο έπαθα αλλά τελικά το τόλμησα... το περιμένω με αγωνία!! Μαζί με τον τομο blacksad!!! και κάτι άλλα κομιξοδωράκια...
  2. mevang78

    W.I.T.C.H.

    Αγαπημένο περιοδικό το w.i.t.c.h. έχω όλα τα τεύχη!! Τώρα τα διαβάσε κι η κόρη μου η Νεφέλη (10μισό)... και τα λάτρεψε!! Η αλήθεια είναι τα ξαναδιάβασα κι εγώ!!! Τι κρίμα που το σταμάτησαν στην Ελλάδα! Προσπαθώ να βρώ επόμενα τεύχη απο το amazon αλλά έτσι που τα μπερδεψαν στο τέλος στην Ελλάδα δεν μπορώ να βρω την αντιστοιχία με τα τεύχη του εξωτερικού...
  3. mevang78

    BLACKSAD

    O Blacksad είναι απο τα αγαπημένα μου κομιξ, πολύ χαίρομαι που έχουν κυκλοφορήσει καινούριοι τόμοι!!! Θα μου τους πάρω δωράκι για τα Χριστούγεννα!!! Λατρεύω σκίτσο και ιστορίες!!! Αλήθεια ξέρετε εάν τα αλμπουμ - Μια Σιωπηλή Κόλαση (2010) και - Aμαρίλο (2013) έχουν κυκλοφορήσει και χωριστά; Αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα... έχω τα τρία πρώτα αλμπουμ του τόμου από τις παλιές εκδόσεις της ελευθεροτυπίας!
  4. Σας ευχαριστώ παααρα πολύυυ όλους για τις ευχές!!! (ελπίζω αυριο να καταφέρω να ποστάρω!!! ξύπνησε παλι το μπεμπάκι ουφ! κλαψ! γγκκρρρ...))

  5. Μόλις ξέκλεψα λίγο χρόνο από το πολυαγαπημένο μου τερατάκι ( ουφ!ουφ! μόλις κοιμήθηκε!!! γιουπίιιιιιιιιι... έχω 30sec για να ποστάρω κάτι στα γρήγορα ) και κατάφερα επιτέλους να διαβάσω το περίφημο ποστ του μεγάλου "Grandpa"! (Να σας ενημερώσω ότι πριν τη γέννα είχαμε κάνει ειδική παραγγελία πάνες ΧΧXXXXL για τον Παππού... ) Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές! Να είστε καλά! Καλέ μου Djo όπως πάντα απίστευτος με τις υπέροχες αφιερώσεις σου!!! (και τα τέλεια εικονίδια, επιτέλους και κάτι για τη μανούλα τόσο κόπο έκανε...) imacmaraki όπως θα έχεις ακούσει εγώ είμαι το mac marouli, έπεσες μέσα με το "ποντικούλα" ένα από τα παρατσούκλια της μπέμπας μας, είναι "ποντικομικρούλα"! όσο για το χαδάκι στο μάγουλο εγώ προτιμώ την τσιμπιά!!! (χιχιχιχι) green-mits ελπίζω να γίνει μεγάλη φαν του greek comics και να σας τρελάνει στα ποστ!!! ngramm τέλειο και αγαπημένο το τραγουδάκι!!! Δεν έχω λόγια πραγματικά με συγκινήσατε όλοι! Μόλις μεγαλώσουμε λίγο θα έρθουμε μαζί να γνωριστούμε και φυσικά να την γράψουμε στη λέσχη... (χεχεχε) Μαρία.
  6. Έχουν κυκλοφορήσει συνολικά 4 τέυχη. Scooby-Doo Σταυρόλεξα, τεύχος 1: Ιούλιος 2006 Scooby-Doo Σταυρόλεξα, τεύχος 2: Άυγουστος 2006 Scooby-Doo Σταυρόλεξα, τεύχος 3: Ιούνιος 2007 Scooby-Doo Σταυρόλεξα, τεύχος 4: Άυγουστος 2008 και τα εξώφυλλα που λείπουν... τα ταν-τα ταν!!! ... Τα εξώφυλλα μεταφέρθηκαν στην παρουσίαση.
  7. ...μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες... κατάφερα να βγάλω κάποια άκρη... Tom & Jerry Σταυρόλεξα, τεύχη 1+2: Ιούνιος 2004 Tom & Jerry Σταυρόλεξα, τεύχη 3+4: Απρίλιος 2005 Tom & Jerry Σταυρόλεξα, τεύχος 5: Ιούλιος 2006 Tom & Jerry Σταυρόλεξα, τεύχος 6: Άυγουστος 2006 Tom & Jerry Σταυρόλεξα, τεύχος 7: Ιούνιος 2007 Tom & Jerry Σταυρόλεξα, τεύχος 8: Άυγουστος 2008 οπό το τεύχος 5 άρχισαν να εκδίδονται μαζί με το αντίστοιχο πρώτο τεύχος Scooby-Doo Σταυρόλεξα!
  8. Τα υπόλοιπα εξώφυλλα... δεν θυμάμαι αν είχα βγάλει και 9ο τεύχος όπως λέει ο φίλος Mandrake. προσπαθώ να βγάλω άκρη με το πότε έχει βγει το καθένα φυσικά ο Μαστραντώνης τα έβγαζε όποτε το θυμόταν!!! Δηλαδή δεν είναι σταθερές οι ημερομηνίες και αμφιβάλω αν έβγαιναν και 2 τεύχη στάνταρ κάθε χρόνο... Ουφ!!! Έλεος ούτε εγώ δεν τα βρίσκω!!! χιχιχιχ Τα εξώφυλλα μεταφέρθηκαν στην παρουσίαση.
  9. mevang78

    CARTOON NETWORK

    To Cartoon Network κυκλοφόρησε από τον Ιούνιο του 2004 έως τον Ιανουάριο του 2005 με συνολικά 8 τεύχη. Το μέγεθος του ήταν 21χ28,5cm ακριβώς. Ανεβάζω λοιπόν και τα εξώφυλλα που λείπουν... (Τώρα που πήρα το κολάι !!!)
  10. mevang78

    ΠΟΠΑΫ

    Και αφού έχει περάσει περίπου ένας χρόνος (κάλιο αργά παρά ποτέ!!!)... τα-ταν τα-ταν... επιτέλους βρήκα το χρόνο να ανεβάσω τα υπόλοιπα εξώφυλλα Ποπάυ!!! -γιουυυπιιιιι - Κλείσαμε ή μου φαίνεται???
  11. Αφιερωμένο στη μέρα που φεύγει και σε αυτή που έρχεται... ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΖΑΛΗ - ΤΡΥΠΕΣ Ο χρόνος είναι ο χειρότερος γιατρός σε καίει, σε σκορπάει και σε παγώνει μα εσύ σε λίγο δε θα βρίσκεσαι εδώ Κάποιοι άλλοι θα παλεύουν με τη σκόνη Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός ένα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει κάτω από τα ρούχα σου ξυπνάει ο πιο παλιός θεός Μεσ' τις βαλίτσες σου στριμώχνονται όλοι οι δρόμοι Ποιοι χάρτες σου ζεστάνανε ξανά το μυαλό ποιες θάλασσες στεγνώνουν στο μικρό σου κεφάλι ποιος άνεμος σε παίρνει πιο μακριά από δω πες μου πιο φόβο αγάπησες πάλι Σε ποιο όνειρο σε ξύπνησαν βρεμένο, λειψό ποιοι δαίμονες ποτίζουν την καινούργια σου ζάλη ποιος έρωτας σε σπρώχνει πιο μακριά από δω πες μου πιο φόβο αγάπησες πάλι Το όνειρο που σ' έφερε μια μέρα ως εδώ σήμερα καίγεται, σκουριάζει και σε διώχνει μια σε κρατάει στη γη, μια σε ξερνάει στον ουρανό το ίδιο όνειρο σε τρώει και σε γλιτώνει Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός ένα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει κάτω απ' τα ρούχα σου ξυπνάει ο πιο παλιός θεός μεσ' τις βαλίτσες σου στριμώχνονται όλοι οι δρόμοι Ποια νήματα σ' ενώνουν με μιαν άλλη θηλεία ποια κύματα σε διώχνουν απ' αυτό το λιμάνι ποια μοίρα σε φωνάζει από την άλλη μεριά πες μου πιο φόβο αγάπησες πάλι Ποια σύννεφα σκεπάσαν τη στεγνή σου καρδιά ποια αστέρια τραγουδάνε την καινούργια σου ζάλη ποιο ψέμα σε κρατάει στην αλήθεια κοντά πες μου πιο φόβο αγάπησες πάλι Ποιες λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δε θέλουν να βγουν ποια ελπίδα σ' οδηγεί στην πιο γλυκιά αυταπάτη ποια θλίψη σε κλωτσάει πιο μακριά από παντού πες μου ποιος φόβος σε νίκησε πάλι
  12. ...ενώ εμένα, είναι ο πατέρας μου!!! χαχαχα

  13. mevang78

    SCOOBY-DOO! & THE FLINTSTONES

    Το τελευταίο τεύχος της έκδοσης είναι το 87 και βγήκε τον Αύγουστο του 2009. Το σχήμα του περιοδικού μέχρι τον Φεβρουάριο του 2006 τεύχος 45 ήταν 17Χ24, από το Μάρτιο του 2006 τεύχος 46 έγινε 21Χ28,5 όπως το Τομ και Τζέρυ.
  14. mevang78

    TOM AND JERRY / TOM & JERRY

    Ευχαριστώωωωω πολύ!!! τώρα ετοιμάζω το 2005... χιχιχι
  15. mevang78

    TOM AND JERRY / TOM & JERRY

    Σε για τα καλά σου λόγια!!! Δυστυχώς όχι τώρα ασχολούμαι με "κλασικά γραφιστικά" πράγματα !!! Η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα χρόνια τη λάτρευα τη δουλεία στη Funmedia κι έχω κάνει πραγματικά "κατάθεση ψυχής" σε πολλά πράγματα που έφτιαχνα εκεί. Ειδικά στα παιχνίδια που έχει μέσα σε κάποια τεύχη που τα έφτιαχνα εξολοκλήρου μόνη μου αλλά και στις διαφημίσεις πχ του justice leage που στηριζόμουν στο σενάριο και διάφορα άλλα τέτοια... Οπότε όπως καταλαβαίνεις όταν αγαπάς κάτι, φροντίζεις να είναι και όμορφο γιατί σαρέσει κι εσένα. Αν κι εγώ γενικά είμαι τελειομανής στη δουλειά μου και θέλω όλα να είναι ωραία!!!!
  16. είσαι πολύ μεγάλος μιλάμε!!!!

  17. mevang78

    TOM AND JERRY / TOM & JERRY

    Λοιπόν όλα αυτό που ανέβασες μέχρι τώρα δεν τα έχω... για να καταλάβεις τα δικά μου είναι τα ΩΡΑΙΑ εξώφυλλα!!! χαχαχαχ Δηλ έχω από το τεύχος 49 και μετά αλλά δεν προλαβαίνω να τα μικρύνω για να τα ανεβάσωωωωωω.. Θα προσπαθήσω το συντομότερο δυνατόν το υπόσχομαι!!! Άσε που με μπερδέψατε και με τις προδιαγραφές που θέλετε... χιχιχχι και πρέπει να το ψάξω! γρουμφ!
  18. mevang78

    ΠΟΠΑΫ

    Λοιπόν τα τεύχη αυτής της έκδοσης Ποπάυ ήταν όντως 24 το πρώτο κυκλοφόρησε το Μάιο του 2004 και το τελευταίο τον Απρίλιο του 2006 Το σχήμα είναι 15Χ23cm. Στην πραγματικότητα είναι επανέκδοση του παλιού Ποπάυ των εκδόσεων ΑΜ που είχε διάσταση 13,7 x 20,7cm και γιαυτό υπάρχει κι η μπορντούρα γύρω - γύρω από κάθε σελίδα. Ποια εξώφυλλα λείπουν να τα ανεβάσω...
  19. νομίζωωωωωω ότι σας έχουν ξεφύγει τα σταυρόλεξα.... το πέτυχα??? ε?ε?ε?
  20. mevang78

    TOM AND JERRY / TOM & JERRY

    Λοιπόν το τελευταίο τεύχος που βγήκε Τομ και Τζέρυ είναι το 117 και κυκλοφόρησε τον Αύγουστο 2009. Αργότερα θα ανεβάσω κ το εξώφυλλο! Προς το παρόν ανεβάζω το αγαπημένο μου εξώφυλλο το εορταστικό τεύχος 50 και συνεχίζουμε...
  21. mevang78

    TOM AND JERRY / TOM & JERRY

    χαχαχαχα τα δώρα όντως ήταν σχεδόν πάντα τραγικά και το * ΤΕΥΧΟΣ ΜΕ ΔΩΡΟ * ΤΕΥΧΟΣ ΜΕ ΔΩΡΟ * από τα καλύτερα σλόγκαν που έχω γράψει στην καριέρα μου!!! να σαι καλά με έκανες κ γέλασα πάρα πολύ!!! Να σας ενημερώσω κι εγώ με τη σειρά μου ότι οι εκδόσεις Funmedia έκλεισαν και το τελευταίο τεύχος Τομ και Τζέρυ βγήκε τον Αύγουστο του 2009!!!!
  22. Σας ευχαριστώ όλους για τη θερμή υποδοχή!!! Η αλήθεια είναι ότι είμαι ακόμα στο ψάξιμο για το πως λειτουργούν κάποια πράγματα στο GreekComics Θα ήθελα να βοηθήσω με την "επαγγελματική μου εμπειρία" -τςτςτςτςτς - στη Funmedia αλλά δεν ξέρω ακόμα πως ακριβώς...
  23. Επειδή ήμουν ο γραφίστας της Funmedia από το 2003-2008 έχω πάρα πολλά στοιχεία και υλικό (εξώφυλλα,σελίδες κλπ) για όλες τις εκδόσεις, που είναι καλύτερα να ποστάρω, στα θέματα που ήδη έχουν ανοίξει σχετικά ή κάπου αλλού? Ευχαριστώ.
  24. Αχ! Συγκινήθηκα τώρα μου θυμίσατε τα παιδικά μου χρόνιααααααα... (γρια γυναίκα!) πραγματικά Αξεπέραστη σειρά!!! Εδικά για εμάς τα κοριτσάκια... Εξαιρετικό το αφιέρωμα!!!! Διαβάζοντας το μου ήρθαν πάλι όλα στο μιαλό! Μα τι κλάμα ήταν αυτό που είχαμε ρίξει με το δράμα της μικρής Κάντυ-Κάντυ.. θα τα κατεβάσω όλαααααααααααα... χαρ!χαρ! (παλιμπαιδισμός!)
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.