Μετάβαση στο περιεχόμενο

Stef...

Members
  • Περιεχόμενο

    29
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος Stef...

  • Γενέθλια 01/26/1980

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://www.stefadouros.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1409 προβολές προφίλ

Stef...'s Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

295

Συνολική φήμη στο GC

  1. Stef...

    Z TROOPS

    Ευχαριστούμε πολύ για την κριτική Να κάνω μόνο μία επισήμανση, προς αποφυγή παρεξηγήσεων: Το Dead Active δεν είναι τριλογία και το Z Troops δεν είναι το 3ο μέρος του Dead Active. Τα Dead Active 1 & 2 ολοκληρώνουν το πρώτο κεφάλαιο από ένα μεγάλο σύμπαν με zombies. Θα ακολουθήσουν κι αλλά αρκετά* κεφάλαια, με τους ίδιους αλλά και νέους χαρακτήρες, πάντοτε στο ίδιο σύμπαν. Το Z Troops είναι ιστορία μέσα σε αυτό το σύμπαν αλλά κάποια χρόνια μετά και περιγράφει μία ιστορία που δεν αφορά τους βασικούς πρωταγωνιστές των πρώτων δύο βιβλίων. (* στα χέρια μου έχω σενάρια για τουλάχιστον 4 ακόμα βιβλία και απ'όσο γνωρίζω ο Thalerman σκοπεύει να στείλει στον εκδοτικό και όλα τα υπόλοιπα, οπότε έρχονται πολλά ζόμπι )
  2. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια Να πω μάλιστα ότι έχει και ανέκδοτες ιστορίες από guest σκιτσομπαμπάδες
  3. Η τιμή ήταν όλη δική μου παίδες, ευχαριστώ πολύ για την πρόταση και θα χαρώ να συμμετέχω ξανά
  4. Stef...

    ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΣΤΡΑΛ

    Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε! Ναι, είναι κατά βάση για παιδιά αλλά πάντοτε με γνώμονα να διαβάζεται ευχάριστα και από γονείς, παππούδες κλπ
  5. Stef...

    ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΣΤΡΑΛ

    @Επιθεωρητής Le Pit Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια! Μετράνε πάρα πολύ όταν έρχονται από έναν έμπειρο δημιουργό
  6. Stef...

    ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΣΤΡΑΛ

    Πολλές καρδούλες για τα υπέροχα σχόλια Χαίρομαι που είναι ξεκάθαρο και το "κλείσιμο του ματιού" (Κιούμπρικ) στο ενήλικο κοινό που θα το διαβάσει Όσο για το υστερόγραφο, με το κατάλληλο σενάριο το ψήνω άνετα!
  7. Stef...

    ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΣΤΡΑΛ

    Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι! Και ακόμα κλαίω με την παραπάνω πρόταση περί σιτεμένων μεγαλύτερων παιδιών... ?
  8. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα δυστυχώς. Εδώ δεν ήξερα καν ότι πήγε στα περίπτερα, μου έστειλε μήνυμα καλή μου φίλη να με συγχαρεί κι εγώ προσπαθούσα να καταλάβω για τι πράγμα μιλούσε ?
  9. Stef...

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

    @Θρηνωδός ευχαριστώ πολύ για τα υπέροχα λόγια! ❤
  10. Παίδες, το Σαββατοκύριακο που πέρασε έμαθα κατά τύχη ότι κυκλοφορεί το βιβλίο με νέα τιμή 9,90€ (επιτέλους) στα περίπτερα. Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί πανελλαδικά, εδώ δεν είχα την παραμικρή ιδέα ότι υπάρχει στα περίπτερα, αλλά σίγουρα κυκλοφορεί σε όλη την Αθήνα. Ενημερώνω γιατί πολλοί με έχουν ρωτήσει στα Cons και έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν μου έχουν δωθεί αντίτυπα, και δεν σκοπεύω να ζητήσω (long story...). Όσοι θέλετε να έχετε και αφιέρωση, πάρτε το από το περίπτερο της γειτονιάς σας και όλο και σε κάποιο Con θα με πετύχετε να σας το υπογράψω
  11. Μια μικρή διόρθωση, χωρίς ιδιαίτερη σημασία βέβαια: ο Πέτρος (Κωνσταντινίδης) ήταν ο αρχισυντάκτης του περιοδικού, όχι ο εκδότης. Όλα όμως περνούσαν από εκείνον, ήταν η ψυχή και η καρδιά του περιοδικού. Αν αγαπήσατε έστω και λίγο αυτό το έντυπο, πιστεύω το οφείλετε κυρίως σε κείνον.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.