Μετάβαση στο περιεχόμενο

TinTin

Members
  • Περιεχόμενο

    148
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

3 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος TinTin

  • Γενέθλια 12/04/1991

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Αθήνα
  • Χώρα
    US-California
  • Ενδιαφέροντα
    Comics, Guitar and Rock & Roll

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

2390 προβολές προφίλ

TinTin's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

857

Συνολική φήμη στο GC

  1. 1. Χαλαρός είμαι. Ok, αν σας κουράζω δεν το ξαναπατάω. Ζητώ πραγματικά συγγνώμη που τολμάω να το πατάω όταν γράφονται προβοκατόρικα και προσβλητικά σχόλια, δεν θα ξαναγίνει. Νόμιζα ότι γι' αυτόν τον λόγο υπάρχει. 2. Δεν χαρακτήρισα εσάς ως Άντρακλες, αλλά όσους προσπάθησαν να δικαιολογήσουν το τρολ. Ήταν ξεκάθαρο νομίζω. 3. Ατυχής η σεξιστική αηδία... ok. 4. Γενικότερα, το πήρα το μήνυμα. Όλα cool.
  2. Αρχικά, καθόμαστε και ασχολούμαστε με ένα κακόγουστο τρολάκι (όπως επεσήμανε και ο Θλ Μπούφος). Ξεκάθαρα. Κατά δεύτερον, έχω κάνει αναφορά την συγκεκριμένη δημοσίευση από την ώρα που ανέβηκε και δεν ασχολήθηκε κανείς. Με λίγα λόγια, μας λέτε οι της ΔΟ ότι είστε ok με το γράφονται σεξιστικές π*πες(και ρατσιστικές ανά καιρούς) και οι υπόλοιποι να τον συγχαίρουν και να γελάνε; Και ΟΧΙ, επί του συγκεκριμένου δεν χωράει καμία συζήτηση. Είναι ξεκάθαρα προσβλητικό, κύριοι Άντρακλες. Δικό σας είναι παίδες το forum, δεν θέτω εγώ τους κανόνες, απλά ρωτάω για να καταλάβω και να μην ξαναπατήσω εδώ. Edit: Κύριε Γάντζε-Κουτσογιαννόπουλε, έχετε περίεργη αίσθηση του χιούμορ. Χαίρομαι, βέβαια, για την αδυναμία σας στο άτομό μου.
  3. Τέρμα αφοριστικός, βασισμένος σε ένα όχι και τόσο καθαρό κόμικ. Ούτε εμένα μ'αρέσει το σχέδιο, αλλά δεν είναι αυτή η ουσία του συγκεκριμένου. Όπως λέει και το κείμενο παραπάνω, είναι απλά το μέσο για την εξιστόρηση των γεγονότων. Θα μπορούσα να σου παραθέσω πολλά παραδείγματα ελληνικών κομικ που κάθε άλλο παρά μίζερα και κακομοίρικα είναι. Αλλά δεδομένης της προκατάληψής σου, θα είναι τσάμπα κόπος.
  4. Τελείωσα το υποτιθέμενο sci-fi αριστούργημα του Netflix, Altered Carbon. Πολύ Blade Runner, λίγο Akira, λίγο Matrix και λίγο απ' όλα γενικά. Ήταν όμορφο, αν και πλέον το να βρεις scifi -με τίμιο προϋπολογισμό- που δεν βλέπεται, είναι σπάνιο.
  5. @λιλιπούτειος_καρναβαλιστής Έκατσα και άκουσα λίγο Ozric Tentacles. Απλά ευχαριστώ. Τι άλλο παρόμοιο παίζει από ψυχεδελικό prog rock;
  6. Πολύ ωραίο θέμα. Εγώ, τώρα τελευταία, όταν διαβάζω scifi βάζω Porcupine Tree και την έχω καταβρεί.
  7. Ψήθηκα, ξεκάθαρα, για το πακέτο με τα Undead. Ελπίζω να πάει καλά για την φίλτατη Έλενα. Thanks for the info
  8. Η 2η season του Black Mirror έχει και ένα "special" επεισόδιο, το White Christmas. Μην παραλείψεις να το δεις
  9. TinTin

    Thor: Ragnarok (2017)

    Πλέον, σε αυτό το φόρουμ ούτε τη άποψή σου δεν μπορείς να εκφράσεις χωρίς να σου την πέσουν οι Σοφοί Νέρντουλες. 1. Μάθε τρόπους. 2. Δεν κόβω τίποτα. Υπάρχει κάτι που λέγεται προσωπικό γούστο. Όταν βλέπω super-hero ταινία θέλω απλά να διασκεδάζω. Και με το Ράγκναροκ πέρασα τέλεια. Ξεπέρασέ 'το. 2. Που κολλάει ο Νόλαν; Ο τύπος πάτησε πάνω στον Batman και έκανε 2 ταινιάρες, που δεν ήταν ουσιαστικά super-hero. Ήταν το δικό του όραμα. Ωραίο ήταν, αλλά μας τελείωσε. 4. Αν σου έλειψαν τα παλιά X-men, μπορείς να δεις και τη νέα τριλογία που είναι εξίσου ωραία ταινιάκια. Αλλά μάλλον, λόγω ηλικίας, θεωρείς όλα τα σύγχρονα σάπια και όλα τα παλιά αριστουργήματα, οπότε δεν έχω όρεξη να σου πάω κόντρα. 5. Απ' ό,τι κατάλαβα, τα super-hero comics είναι για πολύ έξυπνους ανθρώπους, όπως το Rick & Morty πχ. Πάλι καλά που την αγόρασε την Marvel η Disney, και θα δούμε και 'μείς το πόπολο καμιά ταινία στα κυβικά μας. 6. Το Thor: Ragnarok είναι ταινιάρα.
  10. TinTin

    Thor: Ragnarok (2017)

    Απλά, ΤΑΙΝΙΑΡΑ. Απλή και λιτή διασκέδαση.
  11. TinTin

    LEE STAN [ (1922-2018) ]

    Δεν είναι και τόσο αστείο όταν παίζει θέμα σεξουαλικής παρενόχλησης.
  12. Whatever dude. Εσύ δημιούργησες το θέμα. Απλά την επόμενη φορά που θα κατηγορήσεις κάποιον/κάποια, ας έχεις και τα αντίστοιχα επιχειρήματα.
  13. Κύριε Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλε, στο αρχικό video που πόσταρα έχει πλάνα από ομιλίες σε promotion της καινούριας ταινίας όπου κράζει αβέρτα. Σε ένα από αυτά μάλιστα τον διακόπτουν. Οι δηλώσεις του είναι φουλ passive aggressive, σε φάση «δεν πολυγουστάρω αλλά δεν με χαλάνε και τα μύρια που μου σκάνε». Προφανώς του την είπαν και τα μάζεψε. Ψιλοχέστηκα βασικά, εμένα η ταινία μ' άρεσε. Το δικό σου το θέμα δεν το καταλαβαίνω. Αν ήθελα να παραπληροφορήσω, θα πέταγα μια άκυρη δήλωσή του σε quote. Take a chill pill, oh wise one.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.