Μετάβαση στο περιεχόμενο

asmin

Members
  • Περιεχόμενο

    422
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Καταχωρήσεις δημοσιεύτηκε από asmin

  1. 8 λεπτά πριν, tik είπε:

    @asmin @asmin να δω εδώ και Νάσου στείλω μερικά αν θες.

    Σ' ευχαριστούμε πολύ :)

    αν βρεις κάτι πες μου σε παρακαλώ και θα συνεννοηθούμε και με π.μ.

    • Like 1
  2. 8 ώρες πριν, tik είπε:

    Σου λείπουν πολλά  και δεν τα παραγγελεις από Πανίνι ή απλώς προτιμάς να ανοίγεις φακελάκια;

    Καλημέρα,

    Μας λείπουν αρκετά και βρίσκουμε και μας ενδιαφέρουν και μεμονωμένα νούμερα, βρίσκουμε κάποια στο Ebay και και από πωλητές στην Ελλάδα αλλά μας αρέσει με τα παιδάκια μου να ανοίγουμε φακελάκια :)

    Στο Εbay βρίσκουμε και φακελάκια αλλά είναι πολύ πιο ακριβά από την κανονική τους τιμή :(

    • Like 1
  3. 4 ώρες πριν, tik είπε:

    @asmin  

    Καβάλα ψάχνεις ή Θεσσαλονίκη;

    Ψάχνω κυρίως στην Καβάλα και στην Δράμα αλλά θα μ ενδιέφερε να μάθω αν μπορώ να βρω και στη Θεσσαλονίκη ή  να παραγγείλω απο κάπου με αντικαταβολή μεμονωμένα φακελάκια και όχι ολόκληρο κουτί.

    • Like 1
  4. Μήπως ξέρετε αν θα ξανακυκλοφορήσουν αυτοκόλλητα  Μίκυ Μαους και στα περίπτερα; Μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου όλο και κάτι βρίσκαμε σε κάποια περίπτερα και Κέντρα Τύπου αλλά τώρα μόνο στο Ίντερνετ βρίσκουμε πια :(

    • Like 2
  5. Μήπως μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε αν  υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την κυκλοφορία του νέου τεύχους ΜΜ στην επαρχία?

    Από χθες έχω ρωτήσει σε δύο Κέντρα Τύπου και σ΄ενα περίπτερο (σε διαφορετικές περιοχές) και δεν το βρήκα πουθενά!!!!!!!

    Οι εφημεριδοπώλες μου είπαν ότι ναι μεν υπήρχε στην αρχική λίστα με τις χθεσινές και σημερινες κυκλοφορίες αλλά φαίνεται και διαγεγραμμένο  από τα κεντρικά και δεν το έλαβαν τελικά :(

    • Like 3
  6. Αν κρίνω από τη σελίδα του φεστιβάλ πρέπει να είναι πολυ ωραία εκδήλωση με καλές συμμετοχές και φυσικά καλύτερη τη συμμετοχή της Λέσχης μας ☺

    Μακάρι να μπορούσαμε να έρθουμε κι εμείς.

    Τα τεύχη θα πωλούνται στο φεστιβάλ;

    • Like 8
  7. Ανέβηκαν στο πινακάκι τα εξώφυλλα και τα οπισθόφυλλα των τευχών 09 (το πρώτο που εμφανίζεται στο εξώφυλλο η νέα αρίθμηση τελικά), 19, 21, 25, 28, 41, 57, 66 & 76.

     

    Από την ΛΕΦΙΚ με αγάπη. :)

     

     

    :clap2::thanks:

     

    Πολύ ωραία εξωφυλλα, σ΄ευχαριστούμε πολύ!!!!!!!!!!

     

    Είναι δύσκολο να βρεθούν Μανίνες και Παττυ της Β΄ περιόδου, ελπίζω να  βρούμε κι εμείς κάποια τεύχη ακόμη για να συμπληρώσουμε κι άλλα κενά της συλλογής μας :)

    • Like 9
  8. Στο efantasy.gr προσθέτουν όλα τα τεύχη για online παραγγελία. Τα έξοδα αποστολής είναι 2,90€ για όλη την Ελλάδα (+1€ η αντικαταβολή). Εγώ που αγοράζω 3 αμερικάνικες σειρές της DC πληρώνω 2,59€ για κάθε τεύχος που κοστίζει 2,99$ γιατί τα κάνω προπαραγγελία. Χωρίς προπαραγγελία κοστίζουν 2,89€. Τα Disney της IDW κοστίζουν 3,99$ στις ΗΠΑ.

     

    Στα άλλα κομιξάδικα μπορείς να κάνεις μία συνδρομή στους τίτλους που θες και θα σου κρατάνε τα τεύχη για να περάσεις να τα πάρεις ή θα σου τα στέλνουν.

     

    Τόμοι με μαλακό εξώφυλλο:

    Κάθε τόμος έχει 3 τεύχη και οι διαστάσεις του είναι 15,24x22,86 εκατοστά.

     

    Τόμοι με σκληρό εξώφυλλο:

    Αυτοί οι τόμοι περιλαμβάνουν 6 τεύχη και έχουν διαστάσεις 17x26 εκατοστά, όπως και τα τεύχη.

     

    Τους τόμους μπορείς να τους παραγγείλεις και από το Cosmotebooks το οποίο έχει δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€ στον χώρο σου και δωρεάν παραλαβή σε οποιοδήποτε κατάστημα Cosmote ή Γερμανός ανεξαρτήτως ποσού.

     

    Σ΄ευχαριστώ παρα πολύ :)

     

    Για αγορές από το εξωτερικό εννοείται ότι καλές λύσεις είναι και το  Ebay ή τα site του εξωτερικού αλλά από τότε που μπλέξαμε με τα ... περιβόητα Capital Controls ανησυχώ μήπως γίνει κάποιο μπέρδεμα αν παραγγείλουμε κάτι από site του εξωτερικού ή από το Ebay :(

     

    Οσο για τις κοντινότερες πόλεις με ξένα Disney μόνο στη Θεσσαλονίκη έχουμε δει, ούτε καν στην Ξάνθη δεν βρήκαμε που είναι πιο κοντά από τη Θεσσαλονίκη και πάμε πότε πότε για καμιά βολτίτσα :)

    • Like 2
  9. Εγω όταν έρχομαι στην Αθήνα αγοράζω από το Star Comics στην Αγ. Παρασκευή κυρίως Αμερικάνικα Ντίσνευ (http://www.starcomics.gr/)

    Σ΄ευχαριστώ παρα πολύ :)

    Ελπίζω να μπορώ να παραγγείλω και μέσω  Ιντερνετ από το Starcomics επειδή εμείς μόνο στη Θεσσαλονίκη μπορουμε να βρούμε ξένα Disney αλλά η Θεσσαλονίκη είναι κάπως μακριά οπότε δεν μπορούμε να πηγαίνουμε και τόσο συχνά :(

    • Like 2
  10. Λογικά και στην πόλη σου θα υπάρχει κάποιο κέντρο Τύπου που πουλάει ξένες εφημερίδες, περιοδικά κλπ. Ε, από εκεί. Αλλιώς μέσω internet στο ebay.it...

    Σ΄ευχαριστώ παρα πολύ για το Ebay :)

    Οσο για κέντρο τύπου στο χωριό μας (σε χωριό μένουμε) δεν έχουμε κανένα :(

    Δύο κέντρα τύπου είχαμε στο χωριό μας (είναι μεγαλούτσικο χωριό) αλλά δυστυχώς εκλεισαν και τα δύο πριν παρα πολύ καιρό και στις κοντινότερες πόλεις που είναι η Καβάλα και η Δράμα δεν βρίσκουμε  ξένα Disney :(

    Ούτε καν στις Σέρρες (που επίσης είναι κάπως κοντά στο χωριό μας) δεν μπορέσαμε να βρούμε ξένα Disney :(

    Μονο στη Θεσσαλονίκη βρίσκουμε αλλά είναι κάπως μακριά και δεν μπορούμε να πηγαίνουμε συχνά :(

    • Like 1
  11. Εάν ήταν να κυκλοφορεί θα το βλέπαμε στα περίπτερα.

     

    Το Φάντομ έχει κλείσει και αυτό μας το απέδειξε:

    • Η μη κανονική κυκλοφορία του 
    • Τα λόγια του Disney Editor
    • Η ακύρωση της συνδρομής του Digisoul για το περιοδικό

    Τα περιοδικά φτιάχνονται 1-2 μήνες πριν από θεματολογία... Για αυτό υπάρχει και η διαφήμιση του Φάντομ διότι τότε δεν είχαν αποφασίσει οριστικά να σταματήσουν τον τίτλο :)

     

    Κρίμα πάντως που σταμάτησε τελικά :(

     

    Από την ιστοσελίδα IDW πως μπορούμε να αγοράζουμε τα τεύχη που μας ενδιαφέρουν;

    • Like 5
  12. :spidey_yeah_that:  :spidey_yeah_that:  :spidey_yeah_that:

     

    Ειδικά την σήμερον ημέραν, που όλα τα παιδιά είναι βυθισμένα στα ηλεκτρονικά.

     

     

    Εμάς μας αρέσει πάρα πολύ το διάβασμα και ναι μεν παίζουμε παιχνίδια ή βλέπουμε παιδικά στην τηλεόραση και στον υπολογιστή αλλά διαβάζουμε κι όσο μπορούμε περισσότερο :)

    • Like 3
  13.  

    (αν και τους έχω τόσα πολλά κόμικς έτοιμα να τα διαβάσουν που ακόμα και να σταματήσουν για πάντα οι εκδόσεις Ντίσνεϋ, νομίζω ότι είναι καλυμμένες εφ' όρου ζωής  :)  )

     

    Κι εμείς έχουμε πάρα  πολλά κόμικς στην οικογενειακή μας συλλογή αλλά δεν μας πειράζει καθόλου να προσθέτουμε και καινούρια :)

    • Like 4
  14. Μέσα στο τεύχος 127 του Μίκυ Μάους υπάρχει διαφήμιση για το τεύχος 45 του Φάντομ Ντακ που κυκλοφορεί στις 25 Νοεμβρίου.

     

     

    Κα στο καινούριο τεύχος (το 128) υπάρχει αντίστοιχη διαφήμιση με την σημείωση ότι το Φάντομ Ντακ κυκλοφορεί στα περίπτερα!

    Τι γίνεται τελικά με το Φάντομ;

    • Like 4
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.