Μετάβαση στο περιεχόμενο

jimtsel

Members
  • Περιεχόμενο

    2059
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από jimtsel

  1. jimtsel

    www.bookdepository.com

    Nαι κ γω το βρηκα πολυ περιεργο, ειδικα το ποσο ηταν εξωφρενικο, 54 ευρω νομιζω για βιβλιο αξιας 25, ακομα κ φορος θα επρεπε να ειναι της ταξης των 5-6 ευρω. Απλα ανεφερω το περιστατικο ετσι ωστε να εχετε το νου σας.
  2. jimtsel

    www.bookdepository.com

    Ειχα κανει τη τη παραγγελια τη τελευταια εβδομαδα του Ιουνιου κ καποια στιγμη μεσα στον Ιουλιο με πηρε τηλ η UPS και με ειπε αυτο που ανεφερα πιο πανω. Τους ειπα οτι δε δεχομαι τη χρεωση κ να το γυρισουν πισω, αν κ θα μπορουσα να πληρωσω τα 50+ ευρω κ να τα ζητησω πισω refund απο το BD με την αποδειξη σκαναρισμενη αλλα δε μπηκα στο κοπο, δεν ηθελα να σκασω 50 ευρω αερα για ενα τεμαχιο των 25 ευρω. Εκτοτε εποκοινωνησα με το BD k μου ειπαν θα με κανουν refund οταν επιστρεψει πισω κ ακομα περιμενω.
  3. jimtsel

    www.bookdepository.com

    Εχει πληρωσει κανενας τελωνειο η ειχε καποια εξτρα χρεωση περα απο αυτη του σαιτ απο bookdepo? Ειχα κανει παραγγελια ενα κομικ κ με πηρε τηλ η UPS λεγοντας οτι πρεπει να πληρωσω 50+ ευρω για να το παραλαβω. Φυσικα κ αρνηθηκα αλλα το αναφερω μπας κ εχει συμβει κ σε καποιον αλλο. Οποτε beware..
  4. jimtsel

    www.bookdepository.com

    Εχει παραλαβει κανενας τιποτα απο bookdepo post Brexit? Η απο το Αγγλικο Αmazon?
  5. Θα πληρωσεις σιγουρα πανω απο 20-25 ευρω καπελο στο ταχυδρομειο.
  6. Ολοκλήρωσα το Scalped της Vertigo (και τα 5 HC Volumes). Πολύ ωραία σειρά, σίγουρα η καλύτερη του Aaron ο οποίος μαζί με τον Guera (και τον/την colorist δε θυμάμαι) δίνουν ρέστα όσον αφορά την απεικόνιση ενός Ινδιάνικου καταυλισμού/οικισμού κάπου στη Νεμπράσκα. Ωραίοι hard boiled χαρακτήρες και μπόλικη βία μπορεί να περιμένει κανείς απ'ο την συγκεκριμένη σειρά η οποία έχει Western, Crime, Αστυνομικό και λίγο State Of Grace( μια παλιά ταινία με τον Σων Πεν και τον Γκάρυ Ολντμαν στο Hell's Kitchen, ψάξτε την) κτλ. Φάνς του Brubaker και του Ennis μπορούν να την τσεκάρουν άφοβα δε θα απογοητευτούν .Κυκλοφορεί σε 5 Deluxe Hardcovers καθώς επίσης σε καινούργια thick softcovers τα οποία από ότι είδα βρίσκονται στο δεύτερο τόμο αυτή τη στιγμή.
  7. Παιδες ποια ειναι η πλησιεστερη σταση λεωφορειου για το κον?
  8. Δεν το εχω τελειωσει ακομα αλλα ειναι πολυ ωραιο μεχρι στιγμης.
  9. Το συγκεκριμενο storyline ειναι μετα το τεταρτο τομακι αν δε κανω λαθος και ναι αξιζει κατα τη γνωμη μου.Ειναι και το artwork του Fabok υπεροχο κιολας τι να λεμε..
  10. Οχι δεν ειναι σωστο προφανως και προσωπικα απεχθανομαι τετοιου ειδους κορακια, αλλα θα μπορουσαν πολυ απλα να κανουν personalize το καθε αυτογραφο πανω σε καποιο κομικ, ειναι τοσο απλο.
  11. jimtsel

    www.cheap-comics.com

    Εχει ξεκινησει ανοιξιατικο sale στο συγκεκριμενο site απο οτι βλεπω με καποιες τιμες πραγματικα ανταγωνιστικες ειδικα σε μεγαλες εκδοσεις τυπου Omnibus.
  12. Μεγάλο μονοπώλιο γίνεται η Disney, από τη μια εχει ενδιαφέρον που παίρνουν όλα τα franchises τους πίσω, εξάλλου τα είχαν μοιράσει όταν οι καιροί για αυτούς ήταν οικονομικά δύσκολοι αλλά από την άλλη αυτό ισως θα σημαίνει ότι θα βλέπουμε λιγότερες ταινίες στο σύνολό τους. Όπως και να χει ο χρόνος θα δείξει...
  13. Δικα σου, λεπτομερειες με πμ.
  14. Γενικά η βαθμολόγηση των ταινιών δεν είναι κ ο καλύτερος τρόπος αξιολόγησης καθώς πολλές φορές γεννάται το ερώτημα αν κάποια ταινία πρέπει να συγκριθεί με μια άλλη του ίδιου είδους ή αν πρεπεί να βαθμολογηθεί με βάση όλες τις υπόλοιπες και εκεί είναι που χάνεται η μπάλα.Οσον αφορά την αντιστοιχία του 7,5 για ταινία που θα πρεπε να μνημονεύεται για χρόνια την βρίσκω αρκετά τραβηγμένη-αυστηρή. Πάντως βλέπω κάποιοι δυσαρεστήθηκαν που δεν υπήρχε περισσότερο exposition κάτι το οποίο το βρίσκω εξαιρετικά άδικο καθώς η ταινία σου δίνει ότι πληροφορίες χρειάζεσαι για να καταλάβεις τι έγινε, το έργο (ευτυχώς) δεν είχε κεντρικό theme το πώς πεθαναν οι Χ-ΜΕΝ αλλά εστίασε στους χαρακτήρες που έπρεπε κατι που έπρεπε να ειχαν κάνει απο την αρχη του franchise. Προσωπικά θα ήθελα να δω περισσότερες τέτοιες ταινίες κ να γλυτώσουμε λιγάκι από το cinematic continuity το οποίο πολλές φορές λειτουργεί ως κράχτης για την επόμενη/μεθεπόμενη ταινία.
  15. jimtsel

    Iron Fist (2017-2018)

    Νομιζω οτι το Νετφλιξ καλο θα ηταν να αναθεωρησει το φορματ των 12-13 επεισοδιων για αυτες τις σειρες.Νομιζω οτι 8 επεισοδια ειναι το ιδανικο, πιο σφιχτοδεμενα σεναρια, καλυτερες σκηνες δρασης,πιο πολλα εφε και γενικοτερα λιγοτερο filler.Δουλεψε για το Stranger Things, δε βλεπω το λογο να μη λειτουργησει για τις Μαρβελ σειρες.
  16. jimtsel

    Bernie Wrightson R.I.P.

    Κρίμα, από τους καλύτερους καλλιτέχνες ever! R.I.P. Γνωρίζουμε άμα ολοκλήρωσε τελικά το Frankenstein με τον Steve Niles για την IDW?
  17. 9/15 για μενα.Το Classic X-Men λεει Zade, αλλα αμα δε θες να επενδυσεις σε omnibus εχει ανατυπωθει το υλικο (εν μερει) σε δυο tpb αμα θυμαμαι καλα με τιτλο X-men Vignettes.
  18. Το X-men 3 ειχε επισης.
  19. Aν ειναι το run του Jurgens τοτε ειναι αρκετα καλο, λογικα θα το τσιμπησω.
  20. Πολύ δυνατή ταινία, ίσως η πιο καλή από την περίοδο του Dark Knight και μετά, βέβαια συμβαίνει κάτι στα μισά της ταινίας περίπου για το οποίο δεν ξέρω αν μου άρεσε ή αν το βρήκα κάπως lazy από μεριάς των δημιουργών αλλά γενικά από ηθοποιία ένα κλικ πάνω από την συντριπτική πλειοψηφία των κόμικ ταινιών που έχουμε δει μέχρι σήμερα.Φοβερή δουλειά στο make up επίσης πολύ ρεαλιστικό.Αμα θα πρεπε να την βαθμολογησω θα της εβαζα ενα 8,5.
  21. Εντυπωσιακο οντως το νουμερο αμα σκεφτουμε τη κατασταση στην οποια βρισκεται η βιομηχανια και η τιμολογηση ειναι οτι πρεπει, εδω που τα λεμε κ ο Kirkman δεν περιμενει να βγαλει λεφτα απο τα κομικς οσον υπαρχουν τα δικαιωματα της τηλεοπτικης σειρας.
  22. ΣΙγουρες αγορες, τουλαχιστον το Planet Hulk και το παλιο Punisher το οποιο θα περιλαμβανει και το κλασικο run Grant/Zeck αν ειδα καλα.Παντως θα μπορουσαν να τσονταρουν και το World War Hulk ανετα, μιας και το Planet Hulk ειναι μονο 600 κατι σελιδες.Τελος μη ξεχναμε και το τριτο volume του Thor.
  23. Ακόμα και αν δεν ήταν θεμα τα χρήματα πολύ δύσκολα θα αγόραζα CGC comics, η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα να δώσω τα πολλά χρ'ηματα για original artwork παρά για graded comics, βέβαια ποτέ μη λες ποτέ.Προσωπικά ανήκω και γω στη δεύτερη-τρίτη κατηγορία αλλά γενικα πολλές φορες αγοράζω κάτι με την υποψία οτι θα μου αρέσει αλλά εδώ που τα λέμε άμα διαβάζεις πολλά χρόνια κόμικς σχεδόν μπορείς να προβλέψεις τι θα σου αρέσει κ τι όχι, με κάποιες μικρές αποκλίσεις βέβαια.Τα σκαναρισμένα κόμικς έχουν σίγουρα βοηθήσει κιόλας έτσι ώστε όλες οι αγορές να είναι αρκετά στοχευμένες.
  24. Φοβερη συλλογη Cassidy, χαοτικη σε αυτη τη φαση δε λεω, αλλα σιγουρα εντυπωσιακη.Αξιζει να κατσεις να την ταξινομησεις, θα δειξει πολυ καλυτερα και θα αρχισεις να διαβαζεις περισσοτερο αφου θα ξερεις που βρισκεται τι. Προσωπικα εγω προτιμω ταξινομηση πρωτα ανα εταιρεια,μετα φορματ βιβλιου ανα μεγεθος και τα τευχη φυσικα σε κουτια αναλογα με τη σειρα.Αυτα τα printed comic boxes που βγαζουνε το τελευταιο καιρο ειναι εκπληκτικα και πραγματια δειχνουν καλυτερα στο ματι απο τα standard λευκα.Αγορασε κ καμια τουμπανη ραφιερα απο το ΙΚΕΑ και θα εχεις συλλογη να χαιρεσαι που τη βλεπεις.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.