Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/24/2021 in all areas

 1. Ε δεν τον έλεγε και Μέγα Κ.Ο.Υ.Ρ.Α.Μ.Π.Ι.Ε. να ξεγνοιάσουμε; Πιο εύηχο απο ΜΑΤΣ
 2. Χμμ.... Μελετώντας τους μελλοντικούς τόμους που βγαίνουν στην Ιταλία έχω εντυπωσιαστεί από το πόσο αλληλένδετοι είναι! Δηλαδή κάποια τεύχη από τα μελλοντικά crossovers δημοσιεύονται στον τόμο άλλου χαρακτήρα για να είναι αδιάκοπη η ροή των ιστοριών προς όφελος του αναγνώστη. Για παράδειγμα,, υπάρχει μια ιστορία που συμμετέχουν ο Χουλκ και οι Εκδικητές, η οποία ξεκινά στο Avengers #88 και τελειώνει στο Χουλκ #140. Ε λοιπόν, και τα 2 αυτά τεύχη περιέχονται στον τόμο του Χουλκ Νο.14, ενώ στον τόμο των Εκδικητών Νο.18 που περιέχει τα Avengers No.84 ως 89, το τεύχος 88 δεν υπάρχει! Αντί για το τεύχος υπάρχει μια σημείωση ότι το τεύχος AVENGERS #88 δημοσιεύθηκε στον τόμο 14 του ΧΟΥΛΚ. Παρομοίως το τεύχος Daredevil #73 βρίσκεται μέσα στον τόμο του Άιρον Μαν Νο.15 κλπ
 3. Με αφορμή τη συζήτηση και τις αλλαγές που έκανα στη συλλογή μου, παρατήρησα δύο πραγματα: α) δεν ειναι μονο οι πρωτες δυο εκδοσεις που εμφανιζουν λευκη ραχη, βρηκα και τευχη της τριτης εκδοσης με αναλογη ραχη και οχι την κλασσικη κιτρινη. β) ειναι τραγικη η ανομοιογένεια που υπάρχει στο υψος των τευχων της μαμουθ. Σας παραθέτω μια φωτο για να παρετε ενα ματι για το τι εννοω και εδω ειναι και η στοιβα με τα διπλα μου
 4. Οι ντισνεϊκοί πάντως δεν θα είχαν θέμα με το Μ.Α.Τ.Σ. καθώς θυμίζει ακρωνύμιο από μεγαλοστέλεχος των Μικρών Εξερευνητών.
 5. Δημοσκόπηση για μυημένους στις εκδόσεις Λούκυ Λουκ! Οι πρώτες ( A', B'), είχαν λείο/γυαλιστερό εξώφυλλο και λευκή ράχη. Οι επόμενες (επανεκδόσεις) είχαν το γνωστό σαγρέ, και κίτρινη ράχη. Ποια απο τις δυό θα προτιμούσατε? Στη δημοσκόπηση δε βάζω τη μετέπειτα γυαλιστερή έκδοση του έθνους, ούτε την τελευταία έκδοση της Μαμουθ με το διαφορετικό περίγραμμα. Εστιάζω στις πρώτες 2 διαφορετικές εκδόσεις! Ψηφίστε όσοι γνώστες, και αιτιολογήστε!
 6. To Marvel Zombies δεν το έχω. Ούτε το Eternals. Ἐχω όμως τα Marcel Knights Spiderman Η έκδοση της Hachette θα έχει λιγότερα τεύχη από της Anubis. Θέλω όμως και τη ράχη ολοκληρωμένη οπότε 💸
 7. Ακριβως αυτη ειναι και η δικη μου σκεψη, περι αντικαταστασης ή μη. Έχοντας τεύχη και από τις 2 εκδοσεις, δε ξερω ποια να κρατησω και ποια οχι. Έτεινα στην αρχικη, γυαλιστερή, που μου αρεσει πολυ στην αισθηση, αλλά εχω αρχισει να αλλαζω γνωμη και να τεινω προς τη σαγρέ... @ nikolas12 νομιζω οτι οντως εκανες συγκριση της σαγρέ με μεταγενέστερης έκδοσης, εγώ αναφέρομαι στις εκδόσεις τελη/αρχες 1990.
 8. Προτιμώ Σαγρέ το θεωρώ πιο όμορφο και ανθεκτικό και μια έκδοση με Σαγρέ εξώφυλλο μου φαίνεται πιο ποιοτική. Όσα Λούκυ Λουκ δεν έχω τα ψάχνω με Σαγρέ εξώφυλλο εκτός από τεύχη που είναι εξαντλημένα και δεν μπορώ να βρω εύκολα οπότε συμβιβάζομαι με το γυαλιστερό εξώφυλλο. Μακάρι να συνέχιζε η μαμούθ με Σαγρέ εξώφυλλα.
 9. Ξέρουμε αν κάποιος καβάτζωσε και το τρίτο τεύχος λόγω συνδρομής; Κι αν ναι να μας πει λίγα λόγια για το τρίτο τεύχος κι αν μπορεί να ανεβάσει φωτογραφίες με περιεχόμενα κι ότι κρίνει αυτός ότι πρέπει να μάθουμε;
 10. Ναι, αλλά εννοώ ότι έχω μάθει να διαβάζω τα καινούργια Λούκυ Λουκ του Έθνους και της Μαμουθ . Ακριβώς επειδή είμαι μικρός δεν πρόλαβα την έκδοση με το σαγρέ εξώφυλλο και γι' αυτό μού κακοφαίνεται. Ενώ προτιμώ το χαρτί της πρώτης και της δεύτερης έκδοσης, που είναι πιο κοντά στο σημερινό.
 11. Γυαλιστερό και διάταξη εξωφύλλου όπως στο "Μπελάδες στις φυτείες".Άλλωστε ως γνωστόν το σαγρε "μάζευε" βρομιτσα κ είναι πιο δύσκολο στο καθάρισμα..
 12. Σαγρέ φυσικά. Πιο χοντρό εξώφυλλο, άρα και πιο ανθεκτικό στο χρόνο και στα διαβάσματα, συν ότι η κίτρινη ράχη φαίνεται πιο όμορφη. Αφού ό,τι τεύχος είχα στην παλιά έκδοση το αντικατέστησα στη σαγρέ Δεν αναφέρεται στις νέες εκδόσεις. Δεν νομίζω να πρόλαβες εσύ (βάση της ηλικίας σου το λέω) τα παλιά τεύχη που είχαν ένα λεπτό γυαλιστερό εξώφυλλο και άσπρες ράχες. Νικόλα μάλλον ούτε εσύ κατάλαβες. Αναφέρεται στις πρώτες εκδόσεις Λούκυ Λουκ, αυτές της δεκαετίας ΄80 και αρχών ΄90
 13. Όντως η κίτρινη ράχη είναι πιο όμορφη, αλλά επειδή έχω και από τις δύο ποιότητες στη συλλογή μου, θα πάω με γυαλιστερό, είναι πιο ωραία η αίσθηση, νιώθεις ότι το εξώφυλλο δε θα έχει "σπασίματα" ή ότι θα μαζέψει αν λυγίσουν οι σελίδες στο διάβασμα (αν και εγώ διαβάζω προσεκτικά) και κυρίως η καινούρια ποιότητα της Μαμούθ συνδυάζεται με πολυτελέστερο χαρτί και πιο όμορφα χρώματα. Για μένα ο καλύτερος συνδυασμός εξώφυλλο-ράχη-εσωτερικό σαν ποιότητα και αισθητική επετεύχθη με το Μπελάδες στις Φυτείες και χαίρομαι που έτσι θα βγαίνουν πλέον οι εκδόσεις τους.
 14. Ας πω κ εγώ τη γνώμη μ, για χάρη της συζήτησης. Σωστός ο Θεόδωρος, συμφωνώ ότι οι κίτρινες ράχες φαίνονται πολύ πιο όμορφα, και καταλαβαίνεις τον αριθμό και τον τίτλο του τεύχους κοιτώντας τες. Το άλλο συν που έχω βρει εγώ, είναι ότι το σαγρε εξώφυλλο είναι πιο ανθεκτικό σε ταλαιπωρία, το λείο αφήνει πιο εύκολα "ξεθωριασμα". Απ την άλλη, κατ εμέ η αίσθηση του λειου εξωφύλλου είναι πολύ πιο ωραία.
 15. Ψήφισα σαγρέ, με κίτρινη ράχη, διότι αυτά έχω στη συλλογή μου και μου "κάθονται" καλύτερα στο μάτι. Από εκεί και πέρα, δε με χαλάει και το γυαλιστερό, αυτό που με χαλάει πολύ είναι αυτό το κακόγουστο πλαίσιο των τελευταίων εκδόσεων. Προτιμώ, ένα και μονοκόμματο.
 16. Το ότι μεγάλωσα με το γυαλιστερό εξώφυλλο, μέ κάνει να το προτιμώ απ' το απαρχαιωμένο και κατά την γνώμη μου κακόγουστο σαγρέ.
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.