Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/16/2019 in all areas

 1. έχουν ξεκινήσει από το φέισμπουκ του Μπλεκ, οι ανακοινώσεις για τα περιεχόμενα του 7ου τεύχους. Ως τώρα έχουμε: στις 3/10 ανακοίνωση για την επόμενη ιστορία του Μπλεκ (το Ένα επεισοδιακό κυνήγι σε σενάριο F. Frescura και σχέδιο F. Bignotti) στις 8/10 ανακοινώνεται ότι ο Έλληνας φιλοξενούμενος δημιουργός θα είναι ο Δημήτρης Κοσκινάς και η δημιουργία του θα έχει ήρωα τον δικαστή Ντρεντ στις 10/10 ανακοινώνεται η επιστροφή του Γιορ με την ιστορία Μεγάλη προσδοκία, η τελευταία των D. Navarro και J. Zanotto στις 15/10 ανακοινώνεται ότι στα τεύχη 7 κ 8 θα φιλοξενηθεί ο Ποπάυ, με τα τεύχη 11 & 12 της IDW Σήμερα (16/10) ανακοινώθηκε η (αντικειμενικά σίγουρη) έκδοση του 2ου μέρους του πρώτου τεύχους του Λάργκο Γουντς.
 2. Εξώφυλλο και οπισθόφυλλο του τόμου 113 Μεταφέρθηκαν στη βάση δεδομένων
 3. Το παρακάτω άρθρο το έφτιαξα στο DisneyComicsPress αλλά το έκανα σκεπτόμενος όσα έχουμε συζητήσει εδώ με τα υπόλοιπα παιδιά όπως τον @apetoussis82 για το τι έχει απομείνει. Οπότε θεώρησα να το βάλω και εδώ και για να υπάρχει και για να συζητήσουμε Έψαξα αναλυτικά το inducks για να βγάλω τα παρακάτω. Μπήκε ο Σεπτέμβριος και το Φθινόπωρο οπότε ας μιλήσουμε για ένα θέμα για το οποίο έχει συζητηθεί και παλιότερα αλλά δίχως ακρίβεια. ΚΟΜΙΞ και οι ανατυπώσεις του Ντον Ρόσα … Είναι ένα θέμα που μας απασχολεί από το 2016 μέχρι και σήμερα και θα συνεχίσει για κάποιο καιρό ακόμα. Το θέμα είναι όμως πόσο θα συνεχίσει; Αυτό θα «υπολογίσουμε» στο συγκεκριμένο άρθρο. Τι έχει μείνει; Μετά από μια έρευνα για το τι ιστορίες έχουν ανατυπωθεί στην Β΄Περίοδο του περιοδικού «υπολογίσαμε» τα παρακάτω… (δεν έβαλα μέσα στις παρακάτω λίστες τις μονοσέλιδες ή Ο μαγικός αυλητής και Δώσε στον πλησίον σου! που δεν είναι καν δεκασέλιδες) Από τις μεγάλες: Και Οι Επτά – Μείον τέσσερις – Καμπαλέρος Ήταν Υπέροχοι! Το Στέμμα των Σταυροφόρων Γράμμα Από το Σπίτι Αφιερωμένο Εξαιρετικά Μουργόλυκοι Εναντίον Θησαυροφυλακίου (έχει μπει και στους Επιγόνους και είναι 17 σελίδων) Πάμε τώρα στις δεκασέλιδες που εκτός από Το Νησί στην Άκρη του Χρόνου που θα μπει στο επόμενο ΚΟΜΙΞ , έχουν μείνει οι εξής ιστορίες: Κολοκυθοπόλεμος (έχει εξώφυλλο Νάντορπ, και υπόθετω θα είναι η κύρια ιστορία του ΚΟΜΙΞ #64 Β΄Περιόδου καθώς σχετίζεται με το Halloween) Τύχη Γιαλαντζί (έχει εξώφυλλο Νάντορπ) Σκασιαρχείο μετ’ Εμποδίων (έχει εξώφυλλο Νάντορπ) Το Χρήμα Πάει στα Βουνά (έχει εξώφυλλο Νάντορπ) Σημασία στη Λεπτομέρεια (δεν έχει κανένα εξώφυλλο) Το Τριπλό Κελεπούρι (έχει εξώφυλλο Νάντορπ) Ένα Μορφωμένο Παπί (δεν έχει κανένα εξώφυλλο) Σύνοψη Τι βγάζουμε από όλα αυτά; Η απάντηση είναι ότι δυστυχώς άμα θέλουν μπορούν ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ακόμα να μας ταλαιπωρήσουν με τις ανατυπώσεις. Άμα δεν θελήσουν να γίνει αλλαγή τον Γενάρη, τότε όπως και αναμένεται να συνεχίσουμε το ίδιο τροπάριο για 1 χρόνο ακόμη. Άρα θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να δούμε τι νέα αλλαγή/μετάλλαξη του περιοδικού την μετά Ρόσα εποχή. Μπορείτε να μας πείτε την γνώμη σας ή τις προβλέψεις σας στα σχόλια. 🙂 Κατάλογος Ιστοριών του Ντον Ρόσα
 4. Τιμή καταλόγου: 13,90€ Σύνοψη βιβλίου: Σχολιασμός: Πρόκειται για μιία αυτοτελή έκδοση του Spider-Man με έναν ιδιαίτερο χρωματισμό που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Η ιστορία ωραία και διαβάζεται ευχάριστα. Η έκδοση είναι στα ποιοτικά δεδομένα που μας έχει συνηθίσει η Anubis. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει μια σελίδα με τα βιογραφικά των συντελεστών. Δεν πρέπει να λείπει από τους φίλους του αραχνάκια!
 5. Διάβασα προηγουμένως ότι ανανεώθηκε η σειρά για 6η σεζόν αλλά με 13 επεισόδια. Από τον αριθμό των ποστ/σχολιασμού στο φόρουμ, μου έχει δοθεί η εντύπωση ότι δεν πολυασχολείται κόσμος μαζί της. Μπορεί όμως να είμαι τελείως λάθος. Αναρωτιέμαι λοιπόν πόσο ενδιαφέρει αυτή η σειρά. Θυμάμαι σωρεία ποστ στην αρχή. Την παράτησε λοιπόν κόσμος? Την βλέπουν αλλά δεν έχουν κάτι να σχολιάσουν? Δεν βλέπουν να σχολιάζουν άλλοι, οπότε who cares? Ακριβή απάντηση σε αυτά, μπορεί να δώσει μόνο ένα εκτεταμένο γκάλοπ με πολλές ερωτήσεις. Τις οποίες συν τοις άλλοις θα πρέπει κανείς να έχει την όρεξη να τις απαντήσει μια-μια Πάω λοιπόν σε μια πιο απλή διάσταση, η οποία δεν θα δώσει εμπεριστατωμένη απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις. Θα δώσει όμως ένα στίγμα. Ίσως Στην αρχή σκέφτηκα να πω "πόσες σεζόν έχετε δει", αλλά μετά σκέφτηκα πως άμα κάποιος έχει δει 19 επεισόδια από μια σεζόν των 22, τότε χοντρά-χοντρά είναι σα να έχει δει όλη τη σεζόν.Μην κολλήσετε στο ακριβές νούμερο (είδα 11 ή 12? είδα 77 ή 78?). Άμα νοιώθετε πως το 1 σεζόν σας "καλύπτει" πηγαίντε στο "12-33, (μια σεζόν πάνω-κάτω)". Όπως αντίστοιχα άμα απλώς δεν έχετε προλάβει να δείτε τα τελευταία χ επεισόδια, αλλά θα το κάνετε στο εγγύς μέλλον, τότε νομίζω πως το "όλα" σας ταιριάζει περισσότερο. Φυσικά, εγγύς μέλλον δεν σημαίνει το επόμενο 12μηνο... Για 1-2-3 μήνες μιλάμε.
 6. Ναι,δεν θα έβαζα τις ελπίδες μου τόσο ψηλά.Πήρα τηλέφωνο στις Εκδώσεις Αναγνώστης στην Ομόνοια,που είδα στο site τους πως το έχουνε το μέρος Α και όλα τα Θανάτου της Οικογένειας.Για 50 λεπτά έκαστο,αλλά η κυρία που το σήκωσε μου λέει πως δεν τα βρίσκεις στο εμπόριο αυτά εκτός σελίδας,και τα συγκεκριμένα απλά τα έβαλαν στη βάση δεδομένων τους για όταν κυκλοφορούσαν.Και δεν ξέρει γιατί τα έβαλαν.Κρίμα,θα τις πλήρωνα τον ημερήσιο καφέ της. Ένας φίλος μου λέει πως μάλλον βαριόταν να σου πει ναι γιατί ήταν φθηνά και λίγα τα λεφτά.Δεν ξέρω,ήταν το μόνο κόμικ που θα ήθελα να είχα φουλ. Αλλού πραγματτικά στρεφεται τώρα το ενδιαφέρον μου (Συλλογή Graphic Novel της Marvel).Τουλάχιστον μπορώ να πω πως κάποτε στη ζωή μου είχα ένα Batman κόμικ γιατί θα ήταν αμαρτία,είναι ένας από τους αγαπημένους μου σούπερ ήρωες.
 7. Προστέθηκε εξώφυλλο/οπισθόφυλλο του τεύχους 438
 8. Καλωσορίσατε Νίκο και Δημήτρη στη παρέα μας Ελπίζω να τα λέμε συχνά και από δώ και από τη Λέσχη αφού κάνατε την αρχή. Εγώ είμαι ο Γιώργος Καλύτερα ο Δημήτρης να κάνει ένα λογαριασμό δικό του γιατί δεν θα ξέρουμε σε ποιόν μιλάμε
 9. Προστέθηκε το εξώφυλλο και οπισθόφυλλο του τεύχους 46
 10. Προστέθηκε το εξώφυλλο και οπισθόφυλλο του διπλού τεύχους 27-28
 11. Προστέθηκαν τα εξώφυλλα και οπισθόφυλλα των τευχών 1797, 1805, 2286, 2291, 2329, 2348, 2356
 12. Οκ, παίζει να 'ναι το πιο γρήγορο προσωπικό μου κόψιμο σε υπερηρωική σειρά του cw Είδα το πρώτο επεισόδιο σε fast forward (δεν άντεξα να το δω κανονικά) και δεν με βλέπω να δίνω δεύτερη ευκαιρία.
 13. Για τους φίλους του Μίκυ το νέο πλούσιο τεύχος με 10 απολαυστικές ιστορίες στα περίπτερα. ΜΙΚΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΩΝ ΣΚΡΟΥΤΖ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΜΙΚΥ ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΧΙΟΥΗ, ΛΙΟΥΗ, ΝΤΙΟΥΗ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΟΥΡΓΟΛΥΚΟΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΟΥΡΓΟΛΥΚΟΙ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΩΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΜΙΚΥ ΠΡΩΤΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΥΡΟΣ & ΓΛΟΜΠΟΣ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Από την Πέμπτη 22/8, αναζητήστε το 48ο τεύχος στα περίπτερα.
 14. Ο πατέρας Βαν Χορν δεν είναι κι άσχημος. Έχει πολύ καλές ιστορίες και αξίζουν να τις δούμε στο Κόμιξ. Ο υιός Βαν Χορν είναι το πρόβλημα...
 15. Εγώ τι πω που σκεφτόμουν σοβαρά να γίνω συνδρομητής πριν βγει το #19 με τον Ρόσα; Μόλις είδα το 19 ξενέρωσα και ευτυχώς δεν έγινα. Το να μπλέξουμε πάλι με τους Βαν Χορν δυστυχώς είναι πολύ πιθανό. Βέβαια αυτή είναι μια από τις μορφές που μπορεί να πάρει το περιοδικό...
 16. Ρε συζήτηση που ανοίξατε τώρα που έγινα και συνδρομητής. Ελπίζω να μην πήξουμε πάλι στους Βαν Χόρν αν και το βλέπω το πιθανότερο. Αν είναι έτσι μπορεί να το πάρω απόφαση να το σταματήσω τελικά και να επικεντρωθώ στην εύρεση των τευχών που μου λείπουν απο τα παλιά.
 17. Κι εγώ πιστεύω ότι ο Rosa θα μείνει στις σελίδες του ΚΟΜΙΞ μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων. Όσον αφορά την συνέχεια, η απογοήτευση που έχω γι'αυτό το περιοδικό, δεν με αφήνει να κάνω προβλέψεις. Φοβάμαι όμως ότι δεν θα καλυτερεύσει η κατάσταση. Μακάρι να μην βγω σωστός!!!
 18. Καλά ναι αλλά έφτιαξα το θρεαντ για να δούμε τι έχει απομείνει. Σε μια ιδανική διάσταση για μένα θα έβαζαν στα επόμενα 4 τεύχη Ρόσα και θα είχαμε ένα τεύχος 100% Ρόσα ώστε να τελείωνε εντελώς Μίλησα με τον Μπρούνο Έννα στο φβ και μου είπε ότι κάποιοι θεωρούν "τρομακτική" την ιστορία και για αυτό δεν την βάζουν. Ελπίζει όμως να αλλάξουν γνώμη.
 19. Προφανώς θα τελειώσουν με τον Ρόσα, που σημαίνει ένας ακόμη χαμένος χρόνος.
 20. Κατάλαβα Όντως; Θα είναι πολύ κρίμα να μην την διαβάσουμε ποτέ... Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί απαγορεύτηκε όμως
 21. Το έχει πει σε σχόλιο στο fb (τα σχόλια περιέχουν δόση ειρωνείας αλλά το ότι είναι απαγορευμένη η ιστορία σίγουρα ισχύει)
 22. Όχι,δεν είχα πάρει τα πρώτα τεύχη γιατί τότε περνούσα μια περίοδο που είχα σχεδόν κόψει να διαβάζω κόμικς και τώρα μετανιώνω που δεν τα έχω. Δεν αγόραζα το ΚΟΜΙΞ ποτέ συστηματικά,οπότε ούτε το έκοψα ούτε το ξανάρχισα.Αν συμβεί το πρώτο σενάριο που αναφέρω,θα το αρχίσω,εφόσον δω ότι με ικανοποιεί φυσικά. Τρία τεύχη,ούτε που θυμάμαι όπως σου είπα δεν είχα πάρει τα πρώτα 18 τεύχη,οπότε σίγουρα όσα έχω είναι από την αδιάφορη περίοδο Ρόσα(την οποία αποκαλώ ''μαύρη'' )
 23. Θυμάμαι τον είχαμε ρωτήσει σε ένα AthensCon που είχε έρθει, επειδή ακουγόταν σαν φήμη, όμως δεν είχαμε πάρει κάποια απαγορευτική απάντηση. Έχουμε κάποια επιπλέον ενημέρωση από τότε; Αν ισχύει θα είναι κρίμα, επειδή κατ' εμέ είναι η καλύτερη της τριλογίας, και σίγουρα μία από τις καλύτερές του γενικώς.
 24. Προτιμότερο από το να βάλουν ιταλικές ιστορίες.
 25. Duckenstein παρέα με Ratkyll και Hyde πάντως θα έφτιαχναν ένα πολύ ωραίο χριστουγεννιάτικο τομάκι φτάνει βέβαια να έχουν και ωραίο γυαλιστερό/"γυαλίζον" χαρτί my 2c
 26. Το καλό είναι πως ιστορίες όπως Ντάκενστάιν, Τζέκιλ & Χάυντ, συγκεκριμένες του Casty κλπ, δεν έχουν μπει στο Μίκυ Μάους, επομένως ελπίζω να τις κρατάνε για να τις βάλουν στον Κόμιξ. Τουλάχιστον αυτό λέω στον εαυτό μου, μήπως και τον πείσω πως υπάρχει πιθανότητα να ξαναγοράσω κάποτε το περιοδικό.
 27. Καλά ναι και εγώ αυτό πιστεύω αλλά πλέον βγαίνει 1 χρόνος μαξ. Μακάρι Είχες πάρει τα πρώτα τεύχη; Και το 2014 - 2015 νομίζαμε ότι τα ΚΟΜΙΞ 200+ ήταν παρελθόν Το σταμάτησες και το ξανάρχησες; Αν επιτρέπεται σε ποια 3 τεύχη αναφέρεσαι; Καλά φαντάσου το ΚΟΜΙΞ φουλ με δεκασέλιδες και θα γίνει πιο Σούπερ Μίκυ από το Σούπερ Μίκυ Πλέον νομίζω ότι μας τρολλάρει με αυτές τις περιγραφές η Καθημερινή Καλά αυτό ειδικά με ξεπερνά: Ειδικά για τις παρουσιάσεις που τις είδαν. Μια έχει μόνο και αυτή δεν είναι παρουσίαση αλλά ένα αόριστο άρθρο
 28. Εγώ πιστεύω θα εξαντλήσει τον Ρόσα και μετά: α) θα συνεχίσει όπως είχε ξεκινήσει,με μεγάλες ιταλικές ως κεντρικές ή β) αυτό που είπε ο germanicus,το οποίο αν γίνει θα κάνει το ΚΟΜΙΞ ένα περιοδικό που δεν θα αξίζει όχι 3,5 ευρώ,αλλά ούτε και τον χρόνο που θα σπαταλήσει κάποιος για να το πάρει και να το διαβάσει.Μέχρι τώρα έχω πάρει μόνο τρία τεύχη,αν γίνει ακόμη χειρότερο απλά δεν θα ξαναδιαβάσω ποτέ το κόμικ που περιέχει ''συναρπαστικές ιστορίες διάσημων σχεδιαστών'' και είναι ''το αγαπημένο περιοδικό μικρών και μεγάλων''.
 29. Ίδωμεν. Με αυτούς ποτέ δεν ξέρεις Πάντως αυτό το ΚΟΜΙΞ 200+ δεν μου βγάζει θετικά συναισθήματα...
 30. Θα ήθελα να πω "μετά τον Ρόσα θα ξεκινήσουν τον Μπαρκς" για να αρχίσει κόσμος να βαράει ενέσεις Παραείναι όμως πρόσφατος. Φαντάζομαι ότι μετά θα ξαναδούμε Κόμιξ 200+ Rota, Van Horn, Jippes και άγιος ο Θεός Για κανά δυο χρονια. Και μετά θα ξαναπιάσουν τον Μπαρκς
 31. Ε ναι. Να μου πεις όμως κόλλησαν στα 12 τελευταία τεύχη του Φάντομ
 32. Ναι κ εγώ πιστεύω ότι θα τελειώσουν τον Ροσα και μετά θα γίνει η αλλαγή! Σχεδόν 45 τευχη είναι αυτά δεν θα κολωσουν στα τελευταία 12.
 33. Εγω προβλεπω οτι τον Γεναρη θα εχουμε αλλαγες και δεν θα εχουμε Ροσα. Εχω κληρονομικο χαρισμα και τα λεω αυτα.
 34. Γειά σας παιδιά. Βρήκα στην αποθήκη κάποιες Ελληνικές εκδόσεις απο Καμπανά και Μαμούθ. Επειδή όμως όλα αυτά τα τεύχη τα έχω ήδη σε αυθεντικά Αμερικάνικα λέω να τα δώσω σε κάποιον που τα θέλει απο το φόρουμ. Είναι σε καλή κατάσταση και μαζί θα δώσω και μικρά τεύχη Καμπανά που ήταν στην κούτα δώρο (16 τεύχη και 3 τόμους Amazing Spider-Man) Θα ήθελα να τα δώσω όλα μαζί να μην παιδεύομαι με ένα ένα τεύχος και αποστολές. Τα κόμικς είναι στην Θεσσαλονίκη και μπορώ να τα στείλω όπου θέλετε μέσω κούριερ που χρεώνει 7 ευρώ τα 2 κιλά (Γενική ταχυδρομική) ή με χρεωση παραλήπτη Τιτλοι ΣΟΥΠΕΡ ΣΠΑΙΝΤΕΡ-ΜΑΝ (ΚΑΜΠΑΝΑΣ) #1,2,3,10,11,12,16,17,18,21, PETER PARKER SPIDER MAN (ολο εγχρωμο #502,503,505 ΟΙ 4 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ (ΜΑΜΟΥΘ) #7,8,10,11,12 Χ-ΜΕΝ #3-37 και 62,65 CAPTAIN AMERICA (ΚΑΜΠΑΝΑΣ) #7 και τομος 26 CAPTAIN AMERICA (MΑΜΟΥΘ) #13 ΘΩΡ (ΚΑΜΠΑΝΑ) #1 μέτρια κατάσταση θα το εβαζα 2.0 ΘΩΡ (ΜΑΜΟΥΘ) #3,5,6 και τόμος #1 ΣΠΑΙΝΤΕΡ ΓΟΥΜΑΝ (ΜΑΜΟΥΘ) #8,10,11,12 ΚΑΠΤΕΝ ΜΑΡΒΕΛ (ΜΑΜΟΥΘ) τομος #7 ΙΝΤΙΑΝΑ ΤΖΟΟΥΝΣ (ΜΑΜΟΥΘ) #6, τομος #5 ΤΡΑΝΣΦΟΡΜΕΡΣ τομος #3 Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΑΧΝΗ (ΜΑΜΟΥΘ) #11 Είναι 74 τεύχη και τα βάζω απο 1 ευρω το καθένα.
 35. τρεις σεζον και και λιγα επεισόδια απο την τεταρτη εγω ε ας βγει κι η επόμενη, να τις δω όλες μαζί κάποια στιγμη (οπως κι αλλες σειρες που μαι 1-2 σεζον πισω )
 36. Αντί να γράψει μέσα στο θέμα πως ανανεώθηκε, τον πιάνουν τα υπαρξιακά. Τα έχω δει όλα, μου αρέσει η πρόοδος της σειράς, αλλά δεν βλέπω κίνηση μέσα στο θέμα, οπότε δεν σχολιάζω και εγώ. Και εκεί πιστεύω πως είναι το ζήτημα. Είναι πλέον τόσες οι κομικοσειρές που οι περισσότερες δεν σχολιάζονται πλέον όταν περάσουν ένα χ αριθμό κύκλων. Μαζεύουν σχόλια μόνο οι νέες και άμα.
 37. Από τον Μάρτιο του 1993 έως και τον Μάρτιο του 1994 η ΜΑΜΟΥΘ ΚΟΜΙΞ κυκλοφορεί δεκαπενθήμερα 24 τεύχη με τις περιπέτειες του Spider-Man. Έγχρωμο, μεσαίο μέγεθος, 50 σελίδες. Έχει δύο ιστορίες. Μία με τον Spider-Man και μια δεύτερη που εναλλάσσεται σε διάφορες άλλες σειρές της MARVEL. Αργότερα βγήκαν σε τομάκια των 3 τευχών, μέσα από τη σειρά τόμων ΣΟΥΠΕΡΗΡΩΕΣ. Ευχαριστούμε για τα εξώφυλλα τον kolotoubas. Ομαδοποίηση Spider-Man
 38. Λοιπόν το τσέκαρα και στο πρώτο τεύχος της μαμούθ αλλά και στον πρώτο τόμο (επειδή οι τόμοι είναι πιο κοντοί καθώς έκοβαν από πάνω και κάτω τα τεύχη για να τους φτιάξουν) και φαίνεται και στα 2. Τι, θα ρωτήσετε? Ο Felix The Cat θα σας πω. Στο προσωποβιβλίο ο Todd ανέβασε 2 φωτογραφίες για να μας δείξει το easter egg που έκρυψε όταν σχεδίαζε το εν λόγω τεύχος.
 39. Το έχει βγάλει και παλιότερα σε FCBD βέβαια. Έχω καταντήσει να το έχω σε 666 εκδόσεις!
 40. Aπό το "Αsterix και η Χύτρα": Ψαρόπουλος Μαμούθκόμιξ Και οι δύο μεταφράσεις, δυστυχώς το καρέ είναι στη γωνία και κόβεται λίγο η άκρη στο σκάνερ.
 41. Τι στιγμή που πόσταρες έψαχνα στο συγκεκριμένο τεύχος γιατί θυμόμουν ότι κάπου το ανέφερε κι εκεί. Και στην μετάφραση της Μαμούθ τα ίδια λέει...
 42. Κι ένα από το Οβελίξ & Σία, πάλι σε μετάφραση Ψαρόπουλου! Με Χοντρό-Λιγνό ως λεγεωνάριους! Στο Αστερίξ Λεγεωνάριος δεν βρήκα τίποτα.
 43. Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΦΡΟΣ (μεταφραση Ψαρόπουλου)
 44. Ομάδες μελών Εκτός από την Διοικητική ομάδα, υπάρχουν και οι ομάδες : 1. Guests. Μπορούν να δουν τα περισσότερα φόρουμς αλλά δεν μπορούν να μπουν μέσα αν δεν γραφτούν (register) 2. Validating (χρώμα ροζ). Εχουν κάνει registration και αφού ενεργοποιήσουν τον λογαριασμό τους από το mail που θα λάβουν, τότε θα μπορούν να μπουν στο board. Εχουν ροζ χρώμα. 3. New Members (Νέα Μέλη). Μπορούν να δουν όλα τα φόρουμς εκτός αυτά της Ομάδας Κρούσης και της Διοικητικής Ομάδας αλλά δεν έχουν δικαίωμα δημιουργίας νέων θεμάτων σε κάποιες ενότητες όπως Το Παζάρι. Το δικαίωμα αυτό το αποκτούν όταν γίνουν Members. 4. Members (Μέλη). Μπορούν να δουν όλα τα φόρουμς εκτός αυτά της Ομάδας Κρούσης και της Διοικητικής Ομάδας. Η αναβάθμιση από New Members σε Members γίνεται από τους administrators ανάλογα την ενεργή συμμετοχή που έχει επιδείξει κάθε μέλος. 5. ΜοΜ (Member of the Month)(χρώμα μωβ). Κάθε αρχές του μήνα, η Διοικητική Ομάδα, θα συζητάει και θα ψηφίζει το καλύτερο μέλος του προηγούμενου μήνα. Για την επιλογή του, λαμβάνονται υπόψη η γενική συμμετοχή του, το ήθος του, την ποιότητα του ιδίου σαν προσωπικότητα αλλά και η ποιότητα των δημοσιεύσεων του. Το μέλος αυτό θα απολαμβάνει επίσης και κάποια ειδικά προνόμια για τον επόμενο μήνα, όπως πρόσβαση στο φόρουμ "Κέντρο Ελέγχου" όπου συνεδριάζει η ΔΟ αλλά και δικαίωμα ψήφου για τον επόμενο ΜοΜ. 6. GC Forces (Ομάδα Κρούσης)(χρώμα κίτρινο). Είναι μια ομάδα που ασχολείται με την πραγματοποίηση συγκεκριμένων στόχων της κοινότητας. Σκοπός πάντα η διάδοση των κόμικ, η μακροημέρευση της κοινότητας και η αλληλοβοήθεια των μελών της. 7. Honored Members (χρώμα σκούρο πράσινο). Είναι τα μέλη που προέρχονται μέσα από τον κόσμο των κόμικς. Δημιουργοί, σχεδιαστές, σεναριογράφοι, εκδότες, όλοι αυτοί που έχουν προσφέρει στον αγαπημένο κόσμο των κόμικς, είναι τιμώμενα μέλη στην κοινότητά μας και μπαίνουν σε αυτή την κατηγορία. Θέματα σχετικά με τη λειτουργία του φόρουμ 1. Το Greek Comics διατηρεί το δικαίωμα της τροποποίησης και διακοπής προσωρινά η και μόνιμα μέρος η και σύνολο των υπηρεσιών που παρέχονται μέσω του φόρουμ του, με η και χωρίς προειδοποίηση των χρηστών. 2. Οι διαχειριστές του φόρουμ, διατηρούν το αποκλειστικό δικαίωμα να διακόψουν τη χρήση του ή των κωδικών πρόσβασης, η / και να διακόψει τη διάθεση του περιεχομένου του σε όσους χρήστες θεωρεί ότι έχουν παραβιάσει τους όρους χρήσης. Θέματα σχετικά με την ευθύνη του Greek Comics - Disclaimer 1. Περιορισμός Ευθύνης: Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το Greek Comics - Comics Paradise ΔΕΝ φέρει ευθύνη για οιανδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του Greek Comics στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία. Το Greek Comics δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. 2. Εξωτερικοί δεσμοί (links): Η διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, η ποιότητα και η πληρότητα των υπηρεσιών άλλων ιστοσελίδων στα οποία υπάρχουν παραπομπές μέσω δεσμών, δεν ελέγχεται. Η ακέραια σχετική ευθύνη ανήκει στα αντίστοιχα sites . Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι το GreekComics ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των ιστοσελίδων στους οποίους υπάρχουν παραπομπές, ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Αποδοχή όλων των παραπάνω Η ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω (που μπορούν να θεωρηθούν και σαν ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ) από τα υποψήφια μέλη του φόρουμ, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή και χρήση των υπηρεσιών που παρέχονται από το Greek Comics. Με την εγγραφή σας στο παρόν φόρουμ θεωρείται αυτομάτως αποδέχεστε όλα τα παραπάνω. Ουδεμία επιπλέον απαίτηση ή αίτηση ευθύνη μπορεί να προκύψει από τους εγγεγραμένους στο παρόν χρήστες. Η πρόσβαση σε αυτό το φόρουμ είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα. Το φόρουμ προσφέρεται, δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός. Πρέπει λοιπόν να το χρησιμοποιείτε με σεβασμό στους κανόνες. Κάθε παραβίαση των κανόνων σημαίνει κατάχρηση του προνομίου και αποδεικνύει αδιαφορία προς στους υπόλοιπους χρήστες / μέλη. Αν επιθυμούμε βοήθεια από τους άλλους θα πρέπει να τους πάνω από όλα σεβόμαστε. Οι κανόνες μπορεί να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή. Φροντίστε να τους κοιτάτε συχνά για να ενημερωθείτε για τυχόν αλλαγές. Ερωτήσεις - Απορίες Σχετικά με το περιεχόμενο ή την χρήση του φόρουμ Παρακαλούμε πριν κάνετε κάποια ερώτηση απευθυνθείτε στα υπάρχοντα κείμενα συχνών ερωτήσεων (FAQ). Η Διοικητική Ομάδα του Greek Comics. Η Διοικητική Ομάδα του Greek Comics, σας ευχαριστεί και σας προσκαλεί να χαρείτε την συμμετοχή σας στο site. ΥΓ. Εχετε υπόψιν σας ότι λογαριασμοί από το εξωτερικό χωρίς εμφανή σχέση με Ελλάδα, δεν εγκρίνονται. Οσοι έχουν πρόβλημα να εγγραφούν για οποιοδήποτε λόγο, ας επικοινωνήσουν μαζί μου στο mail : valtasar@hotmail.com
 45. Οι κανόνες του φόρουμ: Greek Comics Comics - Κόμικς - Εικονογραφημένες Ιστορίες - Εικονογραφήματα - Εικονογράφημα Παρακαλείστε να διαβάσετε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης του φόρουμ πριν την εγγραφή σας, και να ανατρέξετε όποτε χρειαστείτε στο παρακάτω κείμενο για όποια αναγκαία ή χρήσιμη διευκρίνιση. Οι ακόλουθοι Όροι Χρήσης θεσπίστηκαν για την διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των συζητήσεων σε αυτό το φόρουμ και μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή σύμφωνα με την κρίση των διαχειριστών. Ο ορισμός του φόρουμ: Greek Comics Το Greek Comics, είναι ένα φόρουμ ανοικτό σε όλο τον κόσμο. Είναι έτοιμο να δεχτεί τις προσωπικές σας εμπειρίες, γνώσεις και απορίες, που ως κυρίως θέμα θα έχουν τον κόσμο των κόμικς - περιοδικών. Είναι ένα χώρος συνάντησης στο διαδίκτυο, που έχει σκοπό να συλλέξει και να διαθέσει γνώσεις αλλά και λύσεις που δεν θα βρείτε αλλού. Δημοσιεύσεις και Πνευματικά Δικαιώματα Οι δημοσιεύσεις και το περιεχόμενο τους, που αποτελεί προϊόν εργασίας της Διοικητικής Ομάδας, αποτελούν κτήμα (πνευματικά δικαιώματα) του Greek Comics. Οι δημοσιεύσεις και το περιεχόμενο που αποτελεί προϊόν εργασίας τρίτων, αποτελούν κτήμα όλων και μπορούν να διατεθούν ελεύθερα. Το Greek Comics παρέχει υπηρεσίες παθητικά, άρα η αποκλειστική ευθύνη για την ορθή χρήση των υπηρεσιών που παρέχονται, ανήκει στους χρήστες. Σε περίπτωση αναδημοσίευσης κειμένου άλλου συγγραφέα, παρακαλείστε όπως να γίνεται σχετική αναφορά σε αυτόν. Σε περίπτωση που αναφερθεί σχετικό παράπτωμα, από τον αρχικό συγγραφέα, για κείμενο που έχει γραφτεί εδώ χωρίς την άδεια του, το κείμενο είτε θα τροποποιείται αναλόγως, είτε θα διαγράφεται άμεσα (ανάλογα με τις επιθυμίες του αρχικού του δημιουργού) και χωρίς άλλη ειδοποίηση από την Διοικητική Ομάδα του φόρουμ. Σε περίπτωση που δημοσιεύσεις θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων, παρακαλείστε να ενημερώσετε τους Διαχειριστές(Admin) ώστε να διαγράφονται ή να τροποποιούνται ανάλογα. Οι δημοσιεύσεις στο φόρουμ αυτό, και η ενεργή συμμετοχή σε αυτό οφείλουν να συμφωνούν με όλους τους ακόλουθους κανόνες οι οποίοι θεσπίστηκαν με πρωταρχικό στόχο, τη διασφάλιση της ομαλότερης δυνατής διεξαγωγής των συζητήσεων, την αποφυγή προβλημάτων, παρεξηγήσεων και απρόβλεπτων καταστάσεων. Παρακαλούμε ελέγξτε τις επιμέρους κατηγορίες του φόρουμ για τυχόν ύπαρξη συμπληρωματικών κανόνων και ανακοινώσεων, τα οποίοι όμως πάντα θα ισχύουν παράλληλα με τους παρόντες Όρους Χρήσης. Η γλώσσα γραφής που χρησιμοποιείται είναι τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και όχι greeklish. Θέματα σχετικά με το λογαριασμό σας στο φόρουμ Παρακαλούμε στο όνομα εγγραφής σας μην αφήνετε κενά και μην χρησιμοποιείται σύμβολα. Υπάρχει πρόβλημα με την βάση δεδομένων. Από τη στιγμή που ολοκληρωθεί η εγγραφή στο φόρουμ, οι χρήστες παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεών τους, καθώς και κάθε άλλη ενέργεια που γίνεται υπό τον προσωπικό τους λογαριασμό. Παρακαλείστε να ειδοποιείτε άμεσα τους Moderators και Administrators του φόρουμ για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού σας και πιθανή παραβίαση ασφαλείας. Για την αποφυγή τέτοιων καταστάσεων, φροντίζετε για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού σας και την έξοδο (logout) στο τέλος κάθε χρήσης. Το Greek Comics δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση ζημίας ή βλάβης επακόλουθης της αδυναμίας των μελών να σεβαστούν και να ακολουθήσουν την παραπάνω οδηγία. Μετά την έγγραφή σας πηγαίνετε στο προφίλ σας και συμπληρώστε τα ανάλογα πεδία. Μην ξεχνάτε να συμπληρώνετε τον τόπο διαμονής και όποια αλλά ζητούμενα πεδία. Δεν επιτρέπονται/απαγορεύονται σχόλια ή αναφορές στην υπογραφή σας που τυχόν θίγουν πρόσωπα, θρησκευτικές ή πολιτικές πεποιθήσεις, κοινωνικές ή άλλες ομάδες, εθνικότητες και μειονότητες. Επίσης δεν επιτρέπονται διευθύνσεις e-mail ή άλλων ιστοσελίδων στην υπογραφή σας. Κανόνες για μέλη Για την ομαλή λειτουργία του παρόντος φόρουμ, η Διοικητική Ομάδα θεσμοθέτησε μία σειρά κανόνων, που είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν οι χρήστες. 1. Στο Greek Comics παρακαλείστε να γράφετε τα κείμενά σας στα ελληνικά ή αγγλικά όπου αυτό είναι απαραίτητο. Μπορείτε εάν θέλετε να μην χρησιμοποιείτε τόνους. Μην γράφετε με κεφαλαία, αφού υπάρχει ως άγραφος κανόνας ότι γράφοντας έτσι είναι σαν να φωνάζουμε και επίσης είναι κουραστικό κατά την ανάγνωσή του. Σε περίπτωση που θέλετε να τονίσετε κάτι, είναι προτιμότερο να το κάνετε γράφοντας με bold χαρακτήρες. 2. Η συμπεριφορά των χρηστών θα πρέπει να διέπεται πρωτίστως από τον απόλυτο σεβασμό προς τον χώρο που τους φιλοξενεί και δευτερευόντως προς τους υπόλοιπους χρήστες, ανεξαρτήτως βαθμού, χώρας, χρώματος και φυλής. Οι διαφορετικές απόψεις, πεποιθήσεις, προτιμήσεις κλπ. πρέπει να γίνονται πάντα με τρόπο που θα τηρούνται τα παραπάνω ενώ εφόσον τηρούνται οι κανόνες θα είναι από όλους σεβαστές. Σε περίπτωση που η μία άποψη αντιβαίνει στα χρηστά ήθη άλλου χρήστη, τότε αυτός μπορεί κάνοντας χρήση την δυνατότητα αποστολής προσωπικών μηνυμάτων να ενημερώσει την Διοικητική Ομάδα. Η Διοικητική Ομάδα θα μεσολαβήσει ως προς την επίλυση του προς αναφορά προβλήματος. 3. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ οι λεκτικές επιθέσεις εναντίον άλλων χρηστών, οι προσβλητικές εκφράσεις, η υβριστική συμπεριφορά, η ειρωνεία, ο χλευασμός και γενικά κάθε προσπάθεια προσβολής ή μείωσης της προσωπικότητας του άλλου, ανεξαρτήτως βαθμού, χώρας, χρώματος και φυλής. 4. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η δημοσίευση, διακίνηση, διαφήμιση, προσπάθεια διάθεσης κλπ., πορνογραφικού υλικού, ενοχλητικών διαφημίσεων (spam), ευαίσθητων προσωπικών στοιχείων, υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, «πειρατικού λογισμικού» και συναφή (warez, cracks, keygens κ.α.) κλπ. Σε περίπτωση που χρήστες - μέλη του Greek Comics ανταλλάσσουν μεταξύ τους μέσω προσωπικών μηνυμάτων, e-mail, δικτύων ανταλλαγής αρχείων κ.λπ., υλικό συναφές με τα προαναφερθέντα, το Greek Comics ουδεμία ευθύνη φέρει. Ειδικότερα, η διακίνηση, διαφήμιση, διάθεση κλπ., ενοχλητικών διαφημίσεων (spam), απαγορεύεται και μέσω προσωπικών μηνυμάτων. 5. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναφορά, ανάρτηση, δημοσίευση συνδέσμων προς υλικό που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό η με άλλον τρόπο αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, η / και οιονδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα. 6. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η διαφήμιση οιονδήποτε είδους προϊόντων, επιχειρήσεων, εταιρειών, υπηρεσιών κλπ., με οιονδήποτε τρόπο (είτε άμεσο, είτε έμμεσο) χωρίς την γραπτή άδεια των ιδιοκτητών του Greek Comics. Σε περίπτωση που κάποιος παρόλα αυτά, επιθυμεί παροχή οιασδήποτε των προαναφερθέντων υπηρεσιών, θα πρέπει να απευθυνθεί στην Διοικητική Ομάδα του Greek Comics - Comics Paradise. Στην αντίθετη περίπτωση, η διαφήμιση αυτή θα θεωρείται ως "spam" και θα αντιμετωπίζεται αναλόγως. 7. Οι φωτογραφίες που ανεβάζουμε στο φόρουμ πρέπει να έχουν μέγιστες διαστάσεις εικονοστοιχειών 1200x1200 , διαφορετικά θα «κόβονται» από το ίδιο το πρόγραμμα. Οι υπογραφές των μελών στο φόρουμ διέπονται από τους ίδιους κανόνες με τα μηνύματά τους. Πιο ειδικά οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 500 (μήκος) x 220 (ύψος) pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 100kbs. Εφόσον δεν τηρούνται οι παραπάνω απλοί κανόνες, τα μέλη της Διοικητικής Ομάδας έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν ή να τροποποιήσουν την υπογραφή του χρήστη. 8. Κάθε μέλος δικαιούται να διατηρεί ένα μόνο λογαριασμό στο Greek Comics. Η εγγραφή του ίδιου χρήστη με πολλαπλούς λογαριασμούς με σκοπό την παραποίηση γεγονότων, η την εξαπάτηση των άλλων χρηστών απαγορεύεται, εκτός αν συντρέχει σοβαρός λόγος και αυτή θα γίνεται μόνο εφόσον απενεργοποιηθεί η αρχική. Η διεύθυνση ΙΡ καταγράφεται. Η διαγραφή των δεύτερων και άνω λογαριασμών θα γίνεται άμεσα . 9. Τα όποια μηνύματα πρέπει να δημοσιεύονται στη Θεματική Ενότητα που σχετίζεται με το περιεχόμενό τους. Φροντίστε έτσι ώστε ο τίτλος να είναι σχετικός με το μήνυμα και κατατοπιστικός. Σε κάποιες Ενότητες πιθανόν να υπάρχει και συγκεκριμένος τρόπος με τον οποίο γίνεται αυτό. Στην περίπτωση δημοσίευσης σε λάθος ενότητα ή χρήσης λανθασμένου, ανεπαρκούς ή παραπλανητικού τίτλου, οι Μοderators έχουν το δικαίωμα μετακίνησης και μορφοποίησης του τίτλου των μηνυμάτων κατάλληλα. 10. Πριν δημιουργήσετε νέο Θέμα Συζήτησης, ελέγξτε μήπως το θέμα συζητείται ήδη αλλού, η έχει καλυφθεί στο παρελθόν. Χρησιμοποιείστε τη δυνατότητα "Εύρεσης" [search] για να εντοπίσετε το υλικό που σας ενδιαφέρει ή θέλετε να δημοσιεύσετε. 11. Παρακαλούμε τα ονόματα ή υποκοριστικά που χρησιμοποιείτε, αφενός να μην προκαλούν αντιπάθεια ή ενοχλούν τα αλλά μέλη και αφετέρου κατά το δυνατόν, να μην χρησιμοποιούνται από άλλα πρόσωπα σε διαφορετικά φόρουμ. Εάν γίνει αντιληπτό ότι κάποιο όνομα η υποκοριστικό ενοχλεί την ολομέλεια τότε το μέλος θα απομακρύνεται. Παρακαλούμε λάβετε αυτά υπόψη όταν δημιουργείτε την έγγραφή σας. 12. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η ανάρτηση ΓΕΝΙΚΩΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΩΝ. Τα κριτήρια του κάθε χρήστη είναι απολύτως υποκειμενικά με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος αποκλίσεων από την πραγματικότητα, πράγμα που οδηγεί σε λάθος δρόμο όσους θέλουν να βρουν και να αγοράσουν κάποιο τεύχος. Το GreekComics ΔΕΝ είναι εμπορικό φόρουμ ούτε και έχει εμπορικούς σκοπούς, οπότε η εκτενής συζήτηση πάνω σε τιμές είναι εκτός κλίματος και στόχου. Όποιοι περιορισμοί τιμών υπάρχουν στην κατηγορία ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ είναι καθαρά μέσο προστασίας από τους εμπόρους και όχι νόμοι ή κανόνες που επιβάλλονται από την ή στην αγορά. Τι σημαίνει ο όρος Διοικητική Ομάδα Η Διοικητική Ομάδα, είναι μία ομάδα χρηστών, με αγάπη και μεράκι για το φόρουμ , που εργάζονται στα παρασκήνια για την ομαλή λειτουργία του. Η Διοικητική Ομάδα ΔΕΝ αμείβεται. Για την ομαλή λειτουργία του φόρουμ, τους κανόνες που ισχύουν για τα μέλη υποχρεούνται να ακολουθήσουν και τα μέλη της Διοικητικής Ομάδας. Παράλληλα όμως για την σωστή τήρηση αυτών των κανόνων τα μέλη της Δ.Ο. καλούνται να εφαρμόσουν τα ακόλουθα: 1. Η Διοικητική Ομάδα είναι αρμόδια για την εφαρμογή των κανόνων, την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του Greek Comics. Οι Administrators (Root Admins, Admins & Technicians) και οι Moderators (Global Mod, Mods) εργάζονται πραγματικά σκληρά για να διατηρήσουν την παρούσα ιστοσελίδα στην καλύτερη μορφή της και να το βελτιώσουν όσο γίνεται καλύτερα, για αυτό παρακαλούμε να τους συμβουλεύεστε μόνον όταν πράγματι είναι αναγκαίο. 2. Η παραβίαση των κανόνων από τα μέλη - χρήστες του Greek Comics, αυτοδίκαια επιφέρει την παρέμβαση της Διοικητικής Ομάδας. Η παρέμβαση μπορεί να υλοποιηθεί με την μορφή της προειδοποίησης, όπου φαίνεται με ειδική επισήμανση στο δημοσίευμα (post) όπου έγινε η παράβαση έως και της οριστικής αναστολής / διαγραφής του λογαριασμού χρήστη, σε περίπτωση που κριθεί αναγκαία. 3. Συζητήσεις που παραβαίνουν έναν η συνδυασμό κανόνων που ορίζονται στο κείμενο αυτό, δεν πρέπει να συνεχίζονται από τους χρήστες. Για την αποφυγή αυτού του φαινόμενου, πιθανώς κάποια Θέματα Συζήτησης να κλειδώνονται από τους Moderators, με παράθεση ανάλογου μηνύματος από αυτούς. Ενστάσεις, αλλά και υποδείξεις για ύπαρξη τέτοιων συζητήσεων δεν πρέπει να γίνονται με νέα δημοσίευση, αλλά με αποστολή προσωπικού μηνύματος στους Moderators. 4. Ενέργειες των συντονιστών που αφορούν δημοσιεύσεις (Μετακίνηση, κλείδωμα κ.λπ.) θα γίνονται αυτόνομα και άμεσα από τον εκάστοτε Συντονιστή. Η όποια αργοπορία αντίδρασης των αρμοδίων δεν μπορεί να είναι θέμα σύστασης από χρήστες. Θεωρείται πιθανή κάποια καθυστέρηση δεδομένου ότι ασχολούμαστε στον ελεύθερο χρόνο μας με το φόρουμ, εάν έχετε κάποια σχετική ένσταση το καλύτερο είναι να στείλετε προσωπικό μήνυμα στους αρμόδιους. 5. Η Διοικητική Ομάδα του Greek Comics, έχει το απόλυτο δικαίωμα να παρεμβαίνει αυτοδίκαια ώστε να «διορθώνει» λέξεις από δημοσιεύσεις χρηστών, που παραβαίνουν τις αρχές λειτουργίας του Greek Comics.
 46. Είμαι από εκείνους που δεν την έχουν ακολουθήσει την σειρά. Δεν έχω δει κανένα επεισόδιο και δεν ξέρω εάν θα την παρακολουθήσω. Συνήθως αποθαρρύνομαι όταν πρέπει να καλύψω έναν τόσο μεγάλο όγκο από επεισόδια και δεν ξεκινάω.
 47. Έχω δει όλες τις σαιζόν εκτός από αυτή που παίζεται τώρα που δεν την έχω αρχίσει ακόμα. Κατώτερη των προσδοκιών μου, δεν με εντυπωσιάζει ιδιαίτερα. Κάπου κι όλας την βαρέθηκα. Επιπλέον αντιπαθώ ιδιαίτερα τα σενάρια με παράλληλα σύμπαντα/κόσμους, που ο καθένας είναι κάτι άλλο από αυτό που είναι, οπότε η τελευταία σαιζόν που είδα πήγε άπατη για μένα. Ίσως γι αυτό δεν έχω ξεκινήσει ακόμα την καινούργια.
This leaderboard is set to Athens/GMT+02:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.