Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • entries
    5
  • comments
    26
  • views
    1843

Barbaric - Nocterra


v hunter d

1220 προβολές

 BARB_VOL1_CVR-674x1024.png   nocterra-1_f0177e8c9f.jpg

 

Δυο από τα πιο ενδιαφέροντα κόμικς που έχω διαβάσει τελευταία, είναι το Barbaric και το Nocterra. Έξυπνοι διάλογοι, ωραία πλοκή, θαυμάσιο σχέδιο. Οι "μικρές" εταιρείες παράγουν μεγάλες δουλειές.

  • Like 2
  • Respect 1
  • Ευχαριστώ 1

9 Σχόλια


Recommended Comments

Η Image πάντως, μόνο μικρή δεν είναι... Μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστή, όμως έχει τεράστια παραγωγή, πολύ ποιοτικών κόμικς! Πρόσφατα μου πρότειναν το :"The ice cream man". Εξαιρετικό horror comic και διαμάντι από τα λίγα. Χώρια δε που με τη Image, έχουν συνεργαστεί τρομεροί καλλιτέχνες. Εν τω μεταξύ, οι δύο μεγάλες( Marvel και DC), είναι αμφότερες ξεπουλημένες στην Disney και την Warnen Bros.

Σύνδεσμος για σχολιασμό

Ναι, δεν τη λες και μικρή την Image όπως την Vault ή την Boom! αλλά από την άλλη ούτε σαν τις δύο μεγάλες είναι. Οι δύο μεγάλες έχουν σοβαρά προβλήματα ποιότητας παρά το μεγαλύτερο προϋπολογισμό που υποθέτω πως έχουν ως κομμάτια κολοσσών. 

Σύνδεσμος για σχολιασμό

Πάντως, τον Αύγουστο που τα παρακολουθούσα πιο στενά, έβλεπα ότι η DC έχει πολλά προβλήματα. Συνειδητοποιείς, ότι ακύρωσαν μια ταινία, της οποίας τα γυρίσματα είχαν γίνει και είχαν ξοδέψει πόσα εκατομμύρια(βέβαια, δεν είχαν γίνει τα ψηφιακά εφέ, που θα κόστιζαν άλλο ~ένα εκατομμύριο); Τέλος πάντων, η Vault, είναι όντως πολύ μικρή. Η Boom! δεν είναι κολοσσός, αλλά έχει σταθερή παρουσία κι έχει εκδώσει Disney, Διαλυνά κι άλλα πολλά που με ενδιαφέρουν! Παρεμπιπτόντως, πώς ανοίγουμε το δικό μας blog;

Σύνδεσμος για σχολιασμό

Βέβαια όσον αφορά το Barbaric, για να επιστρέψω στο θέμα, δε μπορώ να μη διακρίνω μια επιρροή από το αγαπημένο μου Vampire Hunter D όσον αφορά την ομοιότητα στο παρασιτικό χέρι του D που τρέφεται με διάφορα σκοτεινά όντα και στον ομιλούντα και πάντα διψασμένο για αίμα πέλεκυ του Owen. Πανίσχυρα πλάσματα, καυστικό χιούμορ, κακοί τρόποι και στους δύο. Ευτυχώς οι ομοιότητες φτάνουν και στην ποιότητα.

Επεξεργασία από v hunter d
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Επισκέπτης
Add a comment...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.