Μετάβαση στο περιεχόμενο

The Unstable Show: #VALTETAMPAKI στην εκπομπή σας ρε!


nikolas12

733 προβολές

Unstable Show

Ωπ τι έγινε; Πέρασε ο καιρός χωρίς Unstable Show; Η αλήθεια είναι ότι το μπασκετικό edition-podcast της στήλης στο basketforum.gr πηγαίνει καλά, ωστόσο εδώ κάνουμε μια κοιλιά. Που και που θα γράψω φουλ, άλλοτε θέλω να γράψω, αλλά δε μου έρχονται τα memes να δέσουν και γενικά είμαι τελειομανής. Θέλω κάθε Unstable Show να είναι τέλειο. Να έχει memes, ατάκες, πολύ κείμενο.

 

Και ξεχνώ ότι το Unstable Show ανέκαθεν ήταν παιδί των σκέψεων μου, θα έπρεπε που και που να μπλογκάρω λίγο. Σήμερα λοιπόν μπαίνουμε στο κομμάτι Unstable Show: Τα Προσωπικά. Δε θα έχει κράξιμο. Θα έχει πιο πολλή συγκίνηση και αρκετές ευχαριστίες, γιατί αυτό που ζω εδώ και 3 εβδομάδες είναι μαγικό.

 

Ταξιδεύουμε πίσω στον Ιούνιο του 2019. Η σεζόν εκείνη ήταν η τελευταία της ραδιοφωνικής μας εκπομπής στο radioalchemy.net και κατ’ εμέ ήταν και η λιγότερο καλή. Είχαμε αλλάξει χώρο και είχαμε μόλις δύο μικρόφωνα, ενώ είμαστε τρεις παρουσιαστές και ως αποτέλεσμα οι καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι, η ροή δύσκολη και η χημεία μέτρια. Βγάλαμε αστεία σκηνικά και καλές εκπομπές, αλλά ο κόσμος κουράστηκε και μαζί τους και εγώ. Τελευταία εκπομπή λοιπόν θα γινόταν live από το Retro Festival τον Ιούνιο. Άλλες χρονιές το τραβάγαμε και Ιούλιο, αλλά τώρα θα το τελειώναμε νωρίτερα.

 

 

anthems

H φωτογραφιάρα που βγάλαμε στο Retro Festival και έμελλε να αποτελέσει το promo μας για φέτος

 

Πλέον δεν ήθελα να βλέπω ραδιόφωνο, δεν ήθελα μικρόφωνο, ένιωθα αρκετά κουρασμένος. Η τελευταία μας εκπομπή ήταν έξω από το Retro όπου τεχνικά δε μιλήσαμε, απλά επιλέξαμε μουσικές να παίζουν. Αρκετές εκπομπές από τις τελευταίες μας ήταν κυρίως μουσικές, ένιωθα πως μετά από τρία χρόνια ο κύκλος είχε κλείσει και είπα όσα ήθελα να πω. Έπιασα τον Τζανέτο και τον Πέτρο και τους είπα ότι από την επόμενη χρονιά ή θα αποχωρούσα ή θα αραίωνα τις εμφανίσεις μου στην εκπομπή.

 

Η επόμενη χρονιά ήρθε, αλλά δεν αρχίσαμε ποτέ. Το Radioalchemy βρισκόταν σε αναζήτηση στούντιο, μετά έσκασε ο ιός, δύο καραντίνες και αισίως βρεθήκαμε για δύο σεζόν χωρίς ραδιοφωνικό αέρα. Έβγαλα την πίστη στον Τζανέτο που προσπαθούσε να με πείσει για podcast. Του είπα δε θα μας ακούει ούτε η μάνα μας, αλλά αν πιάναμε 100 views θα ξαναπήγαινα. Κάναμε 200 νωρίς, not bad για δύο κοινοποιήσεις στο Facebook. Συνεχίσαμε και τότε κατάλαβα πόσο μου έλειπε η εκπομπή. Ήταν η ψυχοθεραπεία μου για καιρό και πλέον έπρεπε αν επιστρέφαμε να γινόταν αλλιώς.

 

To πρώτο podcast που γράψαμε μαζί λίγο πριν την πρώτη καραντίνα και όλως τυχαίως μιλούσαμε για το Anthems Radio Show

 

To Radioalchemy θα ξεκινούσε comeback το Σεπτέμβρη του 2021 σε έναν πανέμορφο καινούριο χώρο και σίγουρα πιο ευρύχωρο, αλλά φύσει απαισιόδοξος δεν περίμενα η εκπομπή να έχει τόσο κόσμο όσο παλιά. Τον Ιούνιο του 2019 ζούσαμε μια άλλη ζωή. Πλέον είχανε περάσει δύο χρόνια και τρεις μήνες, ποιος θα ξανάκουγε το Anthems; Βάλαμε λοιπόν στόχο. Θα σπαμάραμε το σύμπαν. Θα το στέλναμε παντού, θα το λέγαμε σε όλους. Όλο και κάποιος θα έμπαινε.

 

Στην πρώτη εκπομπή μόνο στο τσατ είχανε μπει άτομα που δεν είχαμε στην τελευταία σεζόν. Έγινε ο χαμός. Γέλιο, ωραίες μουσικές, feedback θετικό, ατακάρες. Είχα άγχος και τελικά η τριάδα έκανε το θαύμα της. Το comeback ήταν υπερεπιτυχημένο. Δύο εκπομπές μετά and we keep growing. Είναι ξημερώματα Πέμπτης 4/11, λίγες ώρες μετά την τελευταία μας εκπομπή. Το τσατ και ο σέρβερ φουλάρανε. Ο Θοδωρής, ο τεχνικός του anthem.gr έφτιαξε νέο λινκ για να μπουν όσοι δε μπορούσαν μέσω του δικού μας σάιτ στο Radioalchemy. Μας στείλανε φωτογραφίες με μπύρες ακούγοντας τις μουσικές μας, άλλοι έπιναν κρασιά, άλλοι ήταν κολλημένοι στην κίνηση. Το Anthems Radio Show ξαναμπήκε στις ζωές κάποιων. Και ταυτόχρονα άνοιγαν νέες πόρτες. Φίλοι που δεν τους είχα στείλει εκπομπές στο παρελθόν, πλέον έγιναν φαν. Μου στέλνουνε μηνύματα μέσα στην εβδομάδα ότι περιμένουν την Τετάρτη να έρθει.

 

 

μηνυμα τσατ 0003

Ο Τζανέτος πάντα έκανε τρομερές μουσικές επιλογές
 

Ο φίλος μου ο Θοδωρής aka Καραβάνας μπαίνει στρατό και περιμένει να του κρατάμε παρέα στα σκοπέτα. Άλλος φίλος μου νόμιζε θα ακούσει σκληρές επιλογές και του άρεσαν πολύ τα κομμάτια που έπαιξαν. Αποφασίσαμε πλέον να επικεντρωθούμε και σε ελληνικά συγκροτήματα. Ξεκινήσαμε με τους Treeπ into the Void. Τα παιδιά μπήκαν να ακούσουν το κομμάτι τους και τελικά κόλλησαν στις συζητήσεις μας και μας είπαν ότι θα ξαναμπούν από εβδομάδα γιατί γουστάρουν το παρεάκι. Πλέον βγάλαμε και το σλόγκαν-χάσταγκ της εκπομπής. #VALTETAMPAKI για να παίξουμε τραγούδια του σπουδαίου υψίφωνου αοιδού.

 

 

ourgod

Καλησπέρα

 

Αυτό είναι μάγκες το Anthems Radio Show. Η ψυχοθεραπεία μου με τον Τζανέτο και μια μεγάλη παρέα με εσάς. Μια παρέα που μεγάλωσε απότομα, αλλά μεγάλωσε πολύ και σήμερα δεν ξεπέρασε τα όρια του σέρβερ, αλλά ξεπέρασε και τις δικές μου προσδοκίες. Σπάνια περιαυτολογώ. Αλλά συγκινούμαι ρε φίλε όταν ξέρω ότι μετά την εκπομπή θα πάρω δέκα μηνύματα για ευχαριστώ για την παρέα που τους κρατήσαμε. Ακόμα και από άτομα που έχω δει μια-δυο φορές απο κοντά. Δεν έγινε σε άλλη σεζόν. Φέτος γίνεται τόσες εβδομάδες συνεχόμενα και το βρίσκω υπέροχο. Όπως και το χάσταγκ #VALTETAMPAKI.

 

 

μηνυμα τσατ

Δες εδώ μήνυμα. Αγαπάμε τσατ, αγαπάμε και όσους μας στέλνετε εκτός αυτού
 

Υπεύθυνος όμως δεν είμαι εγώ για τα θέματα που φέρνω, ο Τζανέτος για τις ατάκες, το multitasking και τις καταπληκτικές μουσικές επιλογές του, ούτε η χημεία μας πίσω από το μικρόφωνο. Είστε και εσείς που αλληλοτρολάρεστε στο τσατ, μας δίνετε υλικό για σχολιασμό, μας στέλνετε ειδήσεις, ακόμα και στο Twitter γράφετε αν θα πούμε κάποια κρυάδα. Και κάπου εδώ ευχαριστώ και όσα παιδιά έρχονται από Twitter, μπορεί να μην έχουμε γνωριστεί ποτέ, αλλά που και που θα μπουν και θα στείλουν κάποιο dm.

 

Να θυμάστε κάτι. Το anthem.gr το λέμε για πλάκα όμιλο, αλλά κι από αυτό είμαστε. Πρώτα απ’ όλα μια οικογένεια. Μια οικογένεια αντισυμβατικών weirdos που σπάνια έχουν χρόνο να γράψουν κείμενο, αλλά πάντα έχουν όρεξη για τρολάρισμα και γέλιο. Και ύστερα ένα brand που σας ψυχαγωγεί όμως μπορεί. Υπάρχει το Anthem.gr Podcast που το κρατάμε όσο μπορούμε με σοβαρές ή και τρολ συζητήσεις. Υπάρχει το Anthem Effect στην Καλλιθέα, το μαγαζί που αξίζει να επισκεφθείτε για επιτραπέζια, μοντελισμό, φιγούρες, κάρτες, μπογιές, βιβλία και οτιδήποτε σχετικό επιθυμείτε. Υπήρξε το Anthem Festival που μας πρόσφερε μοναδικές στιγμές. Και τέλος το αγαπημένο παιδί, το Anthems Radio Show κάθε Τετάρτη 20:00-22:00. A υπάρχει και το #VALTETAMPAKI.

 

 

μηνυμα τσατ 0002

Όμιλος παντού!
 

Όσο έχουμε τη δική σας στήριξη θα συνεχίσουμε να επεκτεινόμαστε, να βρίσκουμε καινούρια θέματα και περισσότερα ενδιαφέροντα πράγματα να πούμε. Πάντα περιμένουμε τις προτάσεις σας. Είδατε από σήμερα ότι πλέον θα προβάλλουμε περισσότερα ελληνικά συγκροτήματα. Αλλά πείτε μας κι εσείς τι podcast θέλετε να ακούσετε, τι άλλο θα θέλατε να βάλουμε στην εκπομπή, με τι άλλο θα θέλατε να καταπιαστούμε γενικότερα; Τα μηνύματα μου είναι πάντα ανοιχτά για εσάς. Εννοείται δέχομαι και σκέτο #VALTETAMPAKI.

 

Συνήθως το Unstable Show σε αυτή τη φάση έχει ήδη κράξει ό,τι κινείται. Αλλά σήμερα δεν είμαι εδώ γι’ αυτό. Σήμερα το Unstable Show, o Unstable One, Unstable Nick, ο Νικόλας των Anthems, όπως στο διάολο θέλετε πείτε τον, σκύβει το κεφάλι και λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ. Γιατί πριν δύο χρόνια δεν ήθελε να ξαναβγεί στον αέρα και σήμερα θέλει να έρθει η Τετάρτη. Γιατί στέλνει το λινκ σε όσους ζητάνε υπενθύμιση το πρωί και κάποιοι σου λένε ότι έχουν ήδη μπει και περιμένουν. Και μετά από τόσα χρόνια είναι τρομερό αίσθημα παιδιά. Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και ελπίζω να συνεχίσετε να γουστάρετε εξίσου.

 

Τα λέμε την επόμενη φορά μάγκες. Και μην ξεχνάτε: #VALTETAMPAKI

  • Like 1

0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Επισκέπτης
Add a comment...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.