Μετάβαση στο περιεχόμενο

Thanos vs Darkseid DEATH BATTLE


nikolas12

944 προβολές

Πριν από σχεδόν τρία χρόνια, το κανάλι DEATH BATTLE! στο Youtube έφτιαξε ένα βίντεο όπου απαντούσε σε ένα από τα αγαπημένα ερωτήματα των geeks. Τι θα γινόταν αν ο Darkseid της DC πάλευε με τον Thanos της Marvel. Είναι δύο κακοί με αρκετές ομοιότητες, ο κάθε ένας με τους δικούς τους οπαδούς. Από μια πολύ μικρή έρευνα, είδα πως έχουν συγκρουστεί σε κόμικ που έκαναν η Marvel με τη DC crossover στα 90s χωρίς όμως να βλέπουμε τη μάχη τους.

 

main-qimg-e73c117c4705936fcbf7d23421bcc37a.jpg

 

Ανεξαρτήτως ποιος μας αρέσει περισσότερο, το δυστυχές είναι ότι δε θα δούμε ποτέ μια κινηματογραφική ταινία όπου ο Mad Titan θα συναντάει τον New God. Έτσι λοιπόν το Death Battle έφτιαξε μια πραγματικά πολύ ευφάνταστη και εντυπωσιακή μάχη. Το animation είναι λίγο ερασιτεχνικό, κάτι αναμενόμενο αφού μιλάμε για την παραγωγή ενός Youtube καναλιού, αλλά πραγματικά απολαμβάνεις μάχες, απολαμβάνεις δυνάμεις, physical χτυπήματα και ατάκες. Και κυρίως έχει αυτό το καταπληκτικό τραγούδι που παίζει από πάνω.

 

 

H μάχη ξεκινάει στο 17:42, πιο πριν αν θέλετε να το δείτε, δείτε το γιατί αναλύονται διάφορα για τον Darkseid και τον Thanos, ειδικά όσον αφορά τις δυνάμεις τους. Η τραγουδάρα που παίζει από πίσω είναι αυτή:

 

 

Αυτά λοιπόν, είτε το έχετε δει, είτε όχι, θεωρώ πως αξίζει πάρα πολύ!

  • Like 8
  • Ευχαριστώ 1

1 Σχόλιο


Recommended Comments

O Thanos δεν είναι κακός. Ο κακός έχει κίνητρο το προσωπικό κέρδος ή είναι απλά κτηνώδης, δηλαδή έχει φύση κατώτερη του ανθρώπου και δε χρειάζεται καν κάποιο κέρδος. Ο Θάνος αντίθετα, επιδιώκει το καλό του σύμπαντος, και θα θυσίαζε και τον εαυτό του γι αυτό, απλά θεωρεί ασήμαντα τα ανθρώπινα δικαιώματα μπροστά στο στόχο του. Αυτό τον τοποθετεί στην ίδια κατηγορία με όσους είχαν την ίδια οπτική, ότι το κοινό καλό κάποιας αφηρημένης έννοιας όπως το σύμπαν ή το κράτος είναι πιο σημαντικό απ' τα ανθρώπινα δικαιώματα, πχ τον Χίτλερ.

 

Ο Darkseid έχει τις ίδιες απόψεις για το θέμα των αθρωπίνων δικαιώματων, αλλά είναι και κακός, γιατί επιδιώκει το προσωπικό κέρδος. Υπεραναπληρώνει κάποιες ελλείψεις που τον σημάδεψαν, όπως οι περισσότεροι που έχουν αυτές τις απόψεις. Αυτό το κάνουν φυσικά και οι καλοί, οι ήρωες.

 

Είναι πολύ ενδιαφέρον στην προσέγγιση αυτών των θεμάτων στη μυθοπλασία το ότι ο συγγραφέας φτιάχνει τον κακό να εκφράζει τις απόψεις που θέλει να χτυπήσει, και αυτοί που έχουν τις απόψεις που θέλει να χτυπήσει χρωματίζουν τον χαρακτήρα ως απλά κακό, ή τον δαιμονποιούν, ώστε να μη χτυπηθούν οι απόψεις που είναι το πραγματικό κίνητρό του. Είναι δεδομένο ότι έχει κερδίσει τη μάχη ο Thanos κι αυτός που τον έφτιαξε.

Επεξεργασία από Otis
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Επισκέπτης
Add a comment...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.