Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • entries
    5
  • comments
    26
  • views
    1947

About this blog

anything

Entries in this blog

Sting- The Crow -Brandon Lee

Ένας από τους τελευταίους σπουδαίους παλαιστές pro-wrestling της παλιάς γενιάς, ο Sting αποσύρθηκε. Αυτό αφορά μεν μόνο τους φίλους του συγκεκριμένου είδους sports entertainment. Αλλά, ο συγκεκριμένος κάποια στιγμή αποφάσισε να αποτίνει φόρο τιμής στο γνωστό comic The Crow αλλά και στον ηθοποιό που πρώτος το ενσάρκωσε, τον Branon Lee. Και ιδού οι φωτογραφίες ως αποδεικτικά στοιχεία!!!    

v hunter d

v hunter d in comics, sports

Jack Of Hearts

Διάβασα ένα άρθρο στο CBR.com για δέκα χαρακτήρες της Marvelπου δε χρησιμοποιούνται πια και γιατί. Το διάβασα γιατί μέσα στους χαρακτήρες ήταν και ο αγαπημένος μου Jack Of Hearts. Ο λόγος που αναφέρεται μου έκανε εντύπωση. Είναι πολύ δύσκολο να σχεδιαστεί. Και γι' αυτό αποφεύγουν αν τον παρουσιάσουν σε μια ιστορία. Εμ, αν αυτό ισχύει, τότε τι να πω. Και μη χειρότερα; Μάλλον αυτό. Αν δεν μπορούν οι σκιτσογράφοι της Marvel να σχεδιάσουν τότε ναι, να τον αφήσουμε στην άκρη. Γι'αυτό ξεχειλίζουν από

v hunter d

v hunter d in comics

Barbaric - Nocterra

Δυο από τα πιο ενδιαφέροντα κόμικς που έχω διαβάσει τελευταία, είναι το Barbaric και το Nocterra. Έξυπνοι διάλογοι, ωραία πλοκή, θαυμάσιο σχέδιο. Οι "μικρές" εταιρείες παράγουν μεγάλες δουλειές.

v hunter d

v hunter d in comics

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.