Σελίδα 1 από 1
ΒΟΗΘΕΙΑ! !
Καταχωρημένο 07 March 2010 - 05:27 PM
Παρακαλω μηπως θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει? Σημερα εγινα μελος και η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω πολλα απο υπολογιστες! Μπηκα στο site γιατι ψαχνω για μια ταινια που προβληθηκε στην τηλεοραση πριν αρκετα χρονια απο την σειρα tales from the crypt αν την θυμαται κανεις.Στην ταινια ο πρωταγωνιστης εβγαλε απο την πλατη του τριτο χερι. Προσπαθω να βρω τον τιτλο της ταινιας η το comic πανω στο οποιο βασιστηκε ! Υ.Γ. μου αρεσει πολυ το site και θα το αποθηκευσω στα αγαπημενα μου. Ζωγραφιζω στον ελευθερο χρονο μου και εχω κανει καποια comics και γελοιογραφιες. .
Οι ακόλουθοι 1 χρήστες ευχαριστούν τον/την chris1 για αυτή την χρήσιμη καταχώρηση: pop
Καταχωρημένο 08 March 2010 - 04:49 PM
Αν και την έβλεπα μικρός την σειρά δεν το θυμάμαι το επεισόδιο
και έτσι δεν μπορώ να σε βοηθήσω στην αναζήτηση σου.
Καλύτερο site για μια τέτοια πληροφορία φαντάζομαι πως θα είναι
κάποιο φίλων της σειράς.
Οι ακόλουθοι 2 χρήστες ευχαριστούν τον/την thebadpainter για αυτή την χρήσιμη καταχώρηση: pop, chris
Καταχωρημένο 08 March 2010 - 10:06 PM
thebadpainter, στις 08 Μάρτιος 2010 - 05:49 μμ, είπε:
Αν και την έβλεπα μικρός την σειρά δεν το θυμάμαι το επεισόδιο
και έτσι δεν μπορώ να σε βοηθήσω στην αναζήτηση σου.
Καλύτερο site για μια τέτοια πληροφορία φαντάζομαι πως θα είναι
κάποιο φίλων της σειράς.
οκ! ευχαριστω παντως! νομιζα οτι κανεις δεν διαβασε το μηνυμα μου! ευχαριστω πολυ!
Οι ακόλουθοι 2 χρήστες ευχαριστούν τον/την chris1 για αυτή την χρήσιμη καταχώρηση: Draft Dust, pop
Οι ακόλουθοι 2 χρήστες ευχαριστούν τον/την chris1 για αυτή την χρήσιμη καταχώρηση: Draft Dust, pop
Καταχωρημένο 09 March 2010 - 05:32 AM
Δεν ξέρω άμα θα βοηθήσει και πολύ πιθανόν να το έχεις βρει και συ...
στο http://en.wikipedia...._Crypt_episodes αναφέρει τα επεισόδια της σειράς και μικρές περιλήψεις, αν θυμάσαι λίγο την υπόθεση ίσως μπορέσεις να βρεις αυτό που ζητάς.
Πάντως λίγο που έψαξα με τις πληροφορίες που δίνεις δεν βρήκα κάποια άκρη.
στο http://en.wikipedia...._Crypt_episodes αναφέρει τα επεισόδια της σειράς και μικρές περιλήψεις, αν θυμάσαι λίγο την υπόθεση ίσως μπορέσεις να βρεις αυτό που ζητάς.
Πάντως λίγο που έψαξα με τις πληροφορίες που δίνεις δεν βρήκα κάποια άκρη.
Οι ακόλουθοι 3 χρήστες ευχαριστούν τον/την fredy για αυτή την χρήσιμη καταχώρηση: Draft Dust, pop, chris
Καταχωρημένο 09 March 2010 - 06:04 AM
Χμ, ούτε εγώ βρήκα κάτι από Tales from the Crypt. Βρήκα όμως μια ταινία όπου φυτρώνει στην πλάτη του πρωταγωνιστή ένα τρίτο χέρι, για δες:
The Dark Backward
The Dark Backward

Why
The
Iz
GNAP!
Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΟ!!!!! Αγ.Ειρήνης 5 στο Μοναστηράκι!Ba weep graw na weep nini bong 
hare the knowledge! Inducks Ελληνικό ρεκόρ καταχωρήσεων | 1000+καταγεγραμμένα mv's με animation | ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Αφερωμάτων
Οι ακόλουθοι 4 χρήστες ευχαριστούν τον/την DJO για αυτή την χρήσιμη καταχώρηση: fredy, Draft Dust, pop, chris
Οι ακόλουθοι 1 χρήστες ευχαριστούν τον/την chris1 για αυτή την χρήσιμη καταχώρηση: DJO
Οι ακόλουθοι 1 χρήστες ευχαριστούν τον/την comicsking για αυτή την χρήσιμη καταχώρηση: chris
Σελίδα 1 από 1

Σύνδεση

Πολλαπλή παράθεση