ΣΧΟΛΙΑ: GROUP ICONS - ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΜΑΔΩΝ
Οι ακόλουθοι 1 χρήστες ευχαριστούν τον/την thebadpainter για αυτή την χρήσιμη καταχώρηση: Yoshimitsu
Καταχωρημένο 02 June 2010 - 05:50 PM
Δεν ξέρω τί να πω... έγινε αλλαγή σκυτάλης (όπως ο ίδιος λέει) στο θέμα των group icons που επί χρόνια προσωπικά έφτιαχνα όσο καλύτερα μπορούσα, βέβαια πάντα με την βοήθεια των άλλων παιδιών, τα οποία πρότειναν ιδέες και έπειτα από κοινού επέλεγαν από μία μικρή ποικιλία αυτά που θα χρησιμοποιούνταν. Ο κύκλος μου έκλεισε και ο Ορέστης από μόνος του ανέλαβε να συνεχίσει αυτό που εγώ δεν μπορούσα πια για διαφόρους λόγους. Όταν μου το πρότεινε (ζητώντας μου λίγο ανήσυχα και διστακτικά θα έλεγα τις φόρμες - πρότυπα που χρησιμοποιούσα), όχι μόνο χάρηκα επειδή θα υπήρχε συνέχεια και όχι ίσως ανακύκλωση των ήδη υπαρχόντων, αλλά ενθουσιάστηκα που αυτός που θα αναλάμβανε από μόνος του μάλιστα, ήταν ο Ορέστης. Πρόθυμος να συνεχίσει μία άτυπη παράδοση που ίσως χαρακτηρίζει εν μέρει την παρέα μας, έκανε σαν πρώτη δουλειά ένα υπέροχο σετάκι που είναι νομίζω χαρακτηριστικό της φανταστικής δουλειάς που θα βλέπουμε από τον ίδιο στο μέλλον. Σε ευχαριστώ πολύ Ορέστη για την καταπληκτική δουλειά και που συνεχίζεις μία όμορφη παράδοση.

Οι ακόλουθοι 12 χρήστες ευχαριστούν τον/την Yoshimitsu για αυτή την χρήσιμη καταχώρηση: Valtasar, Sneaker, Χαρούμενο Κορίτσι, DJO, ngramm, Ion13, dionik, johnny, JohnnyMZ, comicsking, chris, Deppy
Καταχωρημένο 02 June 2010 - 06:53 PM
Κι εγώ ευχαριστώ απεριόριστα για την ανεκτίμητη βοήθεια, γιατί αλλιώς θα έπαυε μια πολύ ωραία GC παράδοση...
Ήσουν και θα είσαι ο μέντορας των Group Icons!

Why
The
Iz
GNAP!
Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΟ!!!!! Αγ.Ειρήνης 5 στο Μοναστηράκι!Ba weep graw na weep nini bong 
hare the knowledge! Inducks Ελληνικό ρεκόρ καταχωρήσεων | 1000+καταγεγραμμένα mv's με animation | ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Αφερωμάτων
Οι ακόλουθοι 7 χρήστες ευχαριστούν τον/την DJO για αυτή την χρήσιμη καταχώρηση: Valtasar, Yoshimitsu, Χαρούμενο Κορίτσι, Ion13, pop, comicsking, chris
Καταχωρημένο 22 June 2010 - 12:10 AM
Τώρα που είδα τα προηγούμενα group icons ήταν εξαιρετικά και μπράβο στον Yoshimitsu και στον DJO για τα προηγούμενα,το τωρινό και τα επερχόμενα group icons!

Συγγνώμη Οβελίξ.Δεν μπορώ να σου δώσω μαγικό ζωμό γιατί έπεσες στην χύτρα όταν ήσουν μικρός.
Οι ακόλουθοι 3 χρήστες ευχαριστούν τον/την Dark Chris για αυτή την χρήσιμη καταχώρηση: DJO, pop, comicsking
Καταχωρημένο 05 July 2010 - 09:59 AM
η ιδέα για τον Lots'o MoM ηταν κατι παραπάνω από εξαιρετική. Επίσης ο potato head ειναι Όλα (μα όλα) τα λεφτά στη θέση του Αντμίν (μα ακόμη και η εκφραση ειναι η ίδια!!!
) και ο Ρέξ στους Honoured ειναι υπέροχος, ενώ o commander στους Φόρσες τα σπάει!
Ορέστη, συγχαρητηρια, τα νέα Άικονς είναι εξαιρετικά!!
Ορέστη, συγχαρητηρια, τα νέα Άικονς είναι εξαιρετικά!!

το cccb, το κομιξομπλογκ μου!
-Ειναι πανεμορφη, εξυπνη, γλυκια...
-Μάλιστα... Το μονο που της λειπει για να ειναι τελεια εναι ενα ελαττωμα.
-Μάλιστα... Το μονο που της λειπει για να ειναι τελεια εναι ενα ελαττωμα.
Οι ακόλουθοι 5 χρήστες ευχαριστούν τον/την Duck για αυτή την χρήσιμη καταχώρηση: DJO, alagt17, smoken, pop, chris
Καταχωρημένο 03 August 2010 - 02:38 PM
Και για να μην ψάχνεστε...
Root: Ζάκουλα #28
Admins: Λουπάνα #7
Tech: Κόκκινα Φώτα #1
Globals: Αγριόγατα, από το ξένο La Poliziotta Serie Arcobaleno #9 (2002)
Mods: H Αεροσυνοδός, cover art του ξένου Hostess #10
MoM: Πομπέα #1
GC Force: Η Γάτα #3
Honored: Αστυνομικίνα #1
Αυτή η συλλογή δε θα ήταν δυνατή χωρίς τη βοήθεια της ΣταΜ. ΣταΜ,
Root: Ζάκουλα #28
Admins: Λουπάνα #7
Tech: Κόκκινα Φώτα #1
Globals: Αγριόγατα, από το ξένο La Poliziotta Serie Arcobaleno #9 (2002)
Mods: H Αεροσυνοδός, cover art του ξένου Hostess #10
MoM: Πομπέα #1
GC Force: Η Γάτα #3
Honored: Αστυνομικίνα #1
Αυτή η συλλογή δε θα ήταν δυνατή χωρίς τη βοήθεια της ΣταΜ. ΣταΜ,

Why
The
Iz
GNAP!
Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΟ!!!!! Αγ.Ειρήνης 5 στο Μοναστηράκι!Ba weep graw na weep nini bong 
hare the knowledge! Inducks Ελληνικό ρεκόρ καταχωρήσεων | 1000+καταγεγραμμένα mv's με animation | ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Αφερωμάτων
Οι ακόλουθοι 14 χρήστες ευχαριστούν τον/την DJO για αυτή την χρήσιμη καταχώρηση: Yoshimitsu, ftsgr, Χαρούμενο Κορίτσι, alagt17, ngramm, dionik, Pavlos, erma jaguar, JohnnyMZ, pop, comicsking, Quackmore Duck, big vaggos, chris
Καταχωρημένο 03 August 2010 - 05:00 PM
Η άπληστη, ανελέητη, αντιπαθητική, ανάλγητη, ανακόλουθη και αναξιοπρεπής ΔΟ στα πλαίσια της αναξιοκρατίας που την χαρακτηρίζει κράτησε όλες τις ηρωίδες κόμικ για πάρτη της αφήνοντας τα φτωχά μέλη με το
ανα χείρας. Εννοείται οτι πέρα από την καταγγελία το ΚΕΓ θα προχωρήσει και σε δυναμικότερες κινητοποιήσεις....όλοι αύριο το πρωί στο γραφείο ΚΕΓ για να οργανώσουμε την πορεία διαμαρτυρίας.

Ελπίζω στους σεισμούς που μέλλονται για να 'ρθουν,
Να μην αφήσω τη Βιρτζίνιά μου απ' την πίκρα να μου σβήσει
Εγώ, ο Μπέρτολτ Μπρεχτ, από τα μαύρα δάση,
Ξερασμένος στις πολιτείες της ασφάλτου, μέσα στη μάνα μου
Σε πρώϊμη εποχή.
Οι ακόλουθοι 7 χρήστες ευχαριστούν τον/την alagt17 για αυτή την χρήσιμη καταχώρηση: Valtasar, DJO, Pavlos, pop, Duck, Quackmore Duck, big vaggos
Καταχωρημένο 04 August 2010 - 11:00 AM
alagt17, στις 03 August 2010 - 07:00 PM, είπε:
Η άπληστη, ανελέητη, αντιπαθητική, ανάλγητη, ανακόλουθη και αναξιοπρεπής ΔΟ στα πλαίσια της αναξιοκρατίας που την χαρακτηρίζει κράτησε όλες τις ηρωίδες κόμικ για πάρτη της αφήνοντας τα φτωχά μέλη με το
ανα χείρας. Εννοείται οτι πέρα από την καταγγελία το ΚΕΓ θα προχωρήσει και σε δυναμικότερες κινητοποιήσεις....όλοι αύριο το πρωί στο γραφείο ΚΕΓ για να οργανώσουμε την πορεία διαμαρτυρίας.
Μωρό μου παραπονιάρικο!
Εδώ είναι η Erma.
Κάνε λίγο υπομονή και θα δεις τι θα ανεβάσω σε λίγες μέρες
Υ.Γ. Αράχνες έχει πιάσει ο Ερωτικός Τομέας, μάλλον ήνηγκεν η ώρα

Αρκετά είδα. Το όραμα αντάμωσα σ΄όλους τους αιθέρες.
Αρκετά πήρα. Βόμβους των πόλεων, το βράδυ και στον ήλιο, και πάντα.
Αρκετά γνώρισα. Τις στάσεις της Ζωής. - Ω Βόμβοι και Οράματα!
Ξεκίνημα μέσα σε καινούργιες αγάπες και θορύβους!
Αρκετά πήρα. Βόμβους των πόλεων, το βράδυ και στον ήλιο, και πάντα.
Αρκετά γνώρισα. Τις στάσεις της Ζωής. - Ω Βόμβοι και Οράματα!
Ξεκίνημα μέσα σε καινούργιες αγάπες και θορύβους!

Οι ακόλουθοι 6 χρήστες ευχαριστούν τον/την erma jaguar για αυτή την χρήσιμη καταχώρηση: DJO, alagt17, pop, comicsking, maley, Quackmore Duck
Οι ακόλουθοι 4 χρήστες ευχαριστούν τον/την Yoshimitsu για αυτή την χρήσιμη καταχώρηση: DJO, erma jaguar, comicsking, chris
Οι ακόλουθοι 1 χρήστες ευχαριστούν τον/την mc81521142 για αυτή την χρήσιμη καταχώρηση: comicsking
Οι ακόλουθοι 6 χρήστες ευχαριστούν τον/την Yoshimitsu για αυτή την χρήσιμη καταχώρηση: DJO, erma jaguar, JohnnyMZ, Duck, big vaggos, chris

Σύνδεση

Πολλαπλή παράθεση